Odoll napisał(a):JJKILLER napisał(a):Wiersz co to przecinki? (nawet Odoll wie)
To hyba komplement ............
chyba ?
Witamy ! |
---|
|
slawek50 napisał(a):Powiem wszystkim zainteresowanym w poniedziałek jadę do zaprzyjażnionego wcześniej opisanego warsztatu i napiszę co i jak a to na wszelki wypadek jakby ktoś miał takie same pytania jak ja bo może się to zdarzyć bo nie wiadomo komu co i kiedy się trafi??? A wtedy moje uwagi spostrzeżenia może komuś coś wyjaśnią i pomogą
RudeBoy napisał(a):Zmartwie Cie,
To ten silnik. Istna tragedia.
slawek50 napisał(a):No poczytałem na forum JEPPniętych o silnikach VM 2,5 no i wniosek -jest to silnik specjalnej troski olej 10w40 semi i dbałość filtr oleju priorytet i powietrza i wszystko gra na asfalcie 4x4 odpada w terenie przeszkode przejechać nie przefrunąć no i nie zagotować silnika podstawa .PILNOWAĆ STANU OLEJU !!!!I NIE JEST TAK ŻLE MOŻNA NAWET 600-TYSI WYKRĘCIĆ .Oby mi się taki egzemplaż trafił szaleńcem za kółkiem nie jestem jest to silnik dla nienarwanych kierowców i opanowanych zero agresji na drodze spoko jazda bez szarpania i powinno być ok.
Odoll napisał(a):Jakoś to czytam i wyobrażam sobie Jacka , tz . prubuję i nie mogę
Odoll napisał(a):Jakoś to czytam i wyobrażam sobie Jacka , tz . prubuję i nie mogę
Semir napisał(a):Odoll napisał(a):Jakoś to czytam i wyobrażam sobie Jacka , tz . prubuję i nie mogę
Czytając to też myślałem o Jacku on musi go poznać i zobaczyć w akcji to pewnie zmieni zdanie. Chyba że Jacek to ewenement i tak nim jest no ale ....
brum napisał(a):o każdy silnik trzeba dbać. wadą VM są 4 głowice.
ali napisał(a):Semir napisał(a):Odoll napisał(a):Jakoś to czytam i wyobrażam sobie Jacka , tz . prubuję i nie mogę
Czytając to też myślałem o Jacku on musi go poznać i zobaczyć w akcji to pewnie zmieni zdanie. Chyba że Jacek to ewenement i tak nim jest no ale ....
Ja bym jednak uznał frote Jacka za ewenement i nie brał jej za wyznacznik. W tych dieslach to potrafi odpaść głowica w czasie jazdy, bynajmniej tak na forum jepniętych pisząbrum napisał(a):o każdy silnik trzeba dbać. wadą VM są 4 głowice.
Przykręcone na kołkach rozporowych a nie szpilkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości