| Witamy ! |
|---|
|
|

Oj, myślę, że więcej. I właśnie dlatego intensywnie nad nimi myślęRudeBoy napisał(a):przy ET +13 w B opony są prawie równo z nadkolami...
Jak wystawisz ET -25 wyjeżdżają prawie 4cm![]()
Tylko tył. Zresztą A na sprężynach ma tyle samo. Chodzi o to, że do 95r. felga była ET0 a potem ET+38 a jednak rozstaw kół był ten sam. Po prostu późniejsze wersje miały szerszy tylny most i dłuższe wahacze z przodu (a górny na 3 śruby zamiast 4). Oczywiście półosie i drążki kierownicze też są odpowiednio dłuższe. Wystarczy założyć felgi ze starszej Frotki do nowszej i już opony wyraźnie wystają poza błotniki. Felga z ujemnym ET tylko potęguje ten efekt.B ma szersze mosty.

baxxx napisał(a):a orientujesz się jak z trwałością, bo mam wrażenie, że BFG MT w lato na czarnym, znikają w oka mgnieniu

Podobne do Mudzilli. Widziałem takie w akcji i jednak wolę tradycyjny bieżnik typu simex. Przynajmniej z kolein pozwala wyjechać i później się zakleja torfem na slicka.RudeBoy napisał(a):Wyje na czarnym jak jodła. Do tyłu trakcja bardzo słaba.
Generalnie to opona robi
Ja dalej z tym walczę i coś czuję, że dopiero wymiana błotników na te od Sporta może coś więcej zaradzić.

Laprathus napisał(a):235/85/16 to ile cali?

adrianee36 napisał(a):a to ty masz jakie ze podobny bierznik ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości