witam. czy ktos probowal podniesc bak we fronterze B tak aby bak schowal sie w rame? zakladajac ze podniesie sie bude od ramy 2" wiec powinno sie nad bakiem zrobic troszke miejsca... ktos moze w B probowal to zrobic?
Nie wykonalne, bo nad zbiornikiem masz górny wahacz mostu. Z tego powodu zrobienie liftu powyżej 2 cale jest problemem bo ten wahacz będzie sie o zbiornik obijał. Ja będę zakładał zbiornik pod bagaznikiem ale to w zimie bo teraz czasu nie ma.
Dobra wiem odkopałem dinozałra ale nadal nie ma złotego srodka co z tym zasranym bakiem zrobic zeby ta prawa strona szła nizej wiem drazek ale to troche mało ,a jak by bak zastapic czyms takim https://www.olx.pl/oferta/zbiornik-gazo ... d919150b35
Gięty drążek załatwiał sprawę, choć dopiero to spowodowało że jest 100% luzu i bak nie wadzi choć wciąż jest nisko i dobrze byłoby podnieść. Lecz nie było na to czasu póki co.
Nie wiem jak w B ale ja w A dopasowałem bak od atu plusa. Pasuje prawie idealnie, wchodzi w ramę i jest płaski i mało wystaje co w błocie sie przydaje, trochę zabawy jest z przeróbka pompy i pływaka ale mozna to ogarnac w jeden dzień