Witamy ! |
---|
|
rochas napisał(a):J...z większym polem widzenia zwłaszcza w pionie...
JJKILLER napisał(a):rochas napisał(a):J...z większym polem widzenia zwłaszcza w pionie...
ŻUK, URSUS
" krzysiekglasko " obecnie ma tylko płaskie i to w podstawowej wersji (sprawdziłem aukcję).
Obecnie mam doklejane lustereczka "martwe pole",a skoro pękło to bym kupił komplet (P+L) sfer. lub asfer. z matą grzewczą.
Ceny są rozsądne z matą grzewczą.
negru napisał(a):" krzysiekglasko " obecnie ma tylko płaskie i to w podstawowej wersji (sprawdziłem aukcję).
Obecnie mam doklejane lustereczka "martwe pole",a skoro pękło to bym kupił komplet (P+L) sfer. lub asfer. z matą grzewczą.
Ceny są rozsądne z matą grzewczą.
Od "Krzysiekglas" kupiłem wkładkę do mojej Froty B, elektryczne i podgrzewane lusterko (oczywiście sam typ lusterka był dobrze dobrany, czyli bodajże asferyczne) . Pierwsza wkładka tak zniekształcała, że od razu ją odesłałem. Wymienił bez problemu na drugą, która to powiedzmy delikatnie jest "akceptowalna". Ale różnica między oryginalem, a tym zamiennikiem jest zdecydowanie widoczna. Z tego co widziałem do Froty B lusterka są dosyć drogie (na szrocie tylko całe lusterka), a samego wkładu nie znalazłem. Zaryzykowałem na allegro. Ale biorąc pod uwagę ceny używanych lusterek do Froty A to bym się zastanowił, bo jakość tych allegrowych mnie osobiście niespecjalnie odpowiada.
JJKILLER napisał(a):rochas napisał(a):J...z większym polem widzenia zwłaszcza w pionie...
ŻUK, URSUS
rochas napisał(a):Jeszcze Star 200 miał fajne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości