Amster4x4 napisał(a):No i właśnie kolejny klosz się odkleił i zniknął.
z dwa dni temu moj sie pogniewal i znikl jakaś plaga czy co ?
Witamy ! |
---|
|
Amster4x4 napisał(a):No i właśnie kolejny klosz się odkleił i zniknął.
Trzeci napisał(a):Amster4x4 napisał(a):No i właśnie kolejny klosz się odkleił i zniknął.
piotr 215 napisał(a):Witam, powiedzcie mi gdzie tanio kupię kierunki przód do frotki A 2.4 lub sport, bo moje ktoś ukradł. Na allegro są ale sprzedający ceny biorą z kosmosu 180-210 zł. sztuka. Pozdrawiam.
brum napisał(a):W ASO 190zł
Przynajmniej już wiesz czemu zginęłypiotr 215 napisał(a):moje ktoś ukradł. Na allegro są ale sprzedający ceny biorą z kosmosu 180-210 zł. sztuka.
Trzeci napisał(a):Amster4x4 napisał(a):No i właśnie kolejny klosz się odkleił i zniknął.
ACIK napisał(a):Fredka A 94' Sport 2.0 - Poszukuję zamiennika rury powietrza. Można cosik innego dopasować ? Wymiary to: jeden wlot 70 mm, drugi 65 mm, długość całkowita ok 32 cm. Poszukiwania moje jak narazie są straszne, nic nie mogę dopasowaćTo dlaczego wybuchła to już znam przyczynę. Proszę pomóżcie
![]()
emil napisał(a):ACIK napisał(a):Fredka A 94' Sport 2.0 - Poszukuję zamiennika rury powietrza. Można cosik innego dopasować ? Wymiary to: jeden wlot 70 mm, drugi 65 mm, długość całkowita ok 32 cm. Poszukiwania moje jak narazie są straszne, nic nie mogę dopasowaćTo dlaczego wybuchła to już znam przyczynę. Proszę pomóżcie
![]()
załozyłem od renówki megan lub megan scenik 1 dopasowałem i owinołem izolacją i lata
emil napisał(a):załozyłem od renówki megan lub megan scenik 1 dopasowałem i owinołem izolacją i lata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość