Czesc! Jako nowy użytkownik na forum grzecznie witam sie i pozdrawiam wszystkich posiadaczy tak wspanialego i wyjatkowego autka

Dowiedziałem sie o forum juz dawno temu od znajomego ktory wychwalal i cieszył sie ze znalaz tu wiele przydatnych wiadomosci. Ja sam posiadalem juz kiedys Fronterke 2.4 long z 93r a teraz udalo mi sie powrócić do tego modelu jednak w nieco mlodszym wydaniu 2.2 Dti sport 01r.Czy dobrze zrobilem? Nie wiem. Zobaczy sie co wyjdzie w praniu i podczas przygód jakie zgotuje mi los, na drodze czy tez poza nią. Wiecie o czym mówię

Kupilem go i na początku wszystkobylo ok, w momecie gdy emocje juz opadly oczom uukazały się wady

silnik pali ladnie i chodzi dobrze, ale zawieszenie niestety wymaga interwencji. Po przejechaniu przez garb zawieszenie dobija do konca a na naszych polskich drogach trzęsie sie i auto myszkuje po drodze. Mam nadziej ze znajde tu odpowiedzi na moje pyania i że okazecie sie być wyrozumiali i przyjaźnie nastawieni wobec pytan które moga wydawac się blache i proste. Pozdrawiam !