Witamy ! |
---|
|
FROTERKA napisał(a):A jedziemy M3 czy nie? Na Węgrzech.
RudeBoy napisał(a):
No chyba, że lecimy przez Ukrainę?
Zatankujemy auta za przyzwoite pieniądze
przemia napisał(a):A ja byłbym za tym żeby rozdzielić po samochodach jakoś narzędzia. Przeglądam te swoją listę i dochodzę do wniosku że auto będzie ważyć 5 ton za chwilę. Nie potrzeba nam przecież 6 kompletów kluczy nasadowych, oczkowych, płaskich, wkrętaków, filtrów paliwa, oleju, 100m kabla, torxów, łożysk, hi-liftów, klocków hamulcowych itd itd. Przecież nie zepsuje się jedna ta sama część w jednej chwili we wszystkich samochodach... Możemy się chyba jakoś dogadać
przemia napisał(a):A ja byłbym za tym żeby rozdzielić po samochodach jakoś narzędzia. Przeglądam te swoją listę i dochodzę do wniosku że auto będzie ważyć 5 ton za chwilę. Nie potrzeba nam przecież 6 kompletów kluczy nasadowych, oczkowych, płaskich, wkrętaków, filtrów paliwa, oleju, 100m kabla, torxów, łożysk, hi-liftów, klocków hamulcowych itd itd. Przecież nie zepsuje się jedna ta sama część w jednej chwili we wszystkich samochodach... Możemy się chyba jakoś dogadać
przemia napisał(a):Nie powiedziałem że jesteście pojebani, tylko że nie dojedziemy w jeden dzień do Satu Mare. Zobaczymy na ile życie zweryfikuje temat. Stosunkowo najdłużej pewnie będziemy wyjeżdżać z Polski.
przemia napisał(a):Po sobocie założę wyciągarkę. Kto mnie wyciągnie jak wkleję?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości