Witamy ! |
---|
|
jrzeuski napisał(a):Kij z plakatem! Przygotuj taką brudaskę w realu, to się zadepczą
auri.chebzie napisał(a):Może jakaś sama się zgłosi?
Lady_Killer napisał(a):auri.chebzie napisał(a):Może jakaś sama się zgłosi?
I nagle zapada taka niezręczna cisza..................
ali napisał(a):Lady_Killer napisał(a):auri.chebzie napisał(a):Może jakaś sama się zgłosi?
I nagle zapada taka niezręczna cisza..................
Czyżby pierwsza nieśmiała chętna ?
auri.chebzie napisał(a):Choć z tego co pamiętam coś tam było o miss mokrego podkoszulka.....
A warunki (deszcz) były ......
A czy ktoś próbował to przejechać zamiast objechać? Oglądałem foty i filmy i na moje oko ta wyrwa była do pokonania, może z małą pomocą łopaty. Ale żadnych śladów walki nie było widaćmadcar napisał(a):Innej opcji nie było aby nie natknąć się na tę "wypłukaną" drogę...
jrzeuski napisał(a):A czy ktoś próbował to przejechać zamiast objechać? Oglądałem foty i filmy i na moje oko ta wyrwa była do pokonania, może z małą pomocą łopaty. Ale żadnych śladów walki nie było widaćmadcar napisał(a):Innej opcji nie było aby nie natknąć się na tę "wypłukaną" drogę...Że też po zmaganiach na torze wybraliśmy ten drugi turystyk...
Takie podejście to jak się płaskim jedziemadcar napisał(a):ale większość ustaliła że damy radę objechać
jrzeuski napisał(a):Takie podejście to jak się płaskim jedzie
madcar napisał(a):jrzeuski napisał(a):Takie podejście to jak się płaskim jedzie
no jechaliśmy w grupie...i większość to większość niestety
A sam pewnie też tę wyrwę objechałeś, co?ali napisał(a):Bierze sie trase bez możliwosci objazdu i powrotu, to motywuje
jrzeuski napisał(a):A sam pewnie też tę wyrwę objechałeś, co?ali napisał(a):Bierze sie trase bez możliwosci objazdu i powrotu, to motywuje
madcar napisał(a):na samym początku "rzuciłem" hasło "ile mamy łopat...?"
Przemek85 napisał(a):Niech się pali wali to za rok jadę!
Choćbym miał zapchać tam swoją frotę
Powrót do VIII Zlot OFF, 2013, Małe Jodło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości