Witamy ! |
---|
|
argail75 napisał(a):Zobaczymy ile wytrzyma .......... ja nie bedę go oszczedzał . Ale wiem że moge zaufać mojemu specowi . Byle czego by nie wkładał.
rebelmen napisał(a):nawet gdyby to tego kupić pompe Hepu za 0k 400 zł to i tak bedzie to dobra cena, a z tego co sie wyedukowałem to pasek to koszt do 200zł, rolka napinajaca 87,90 zł, rolka zwrotna paska rozrządu 230,18 zł, i dalej powstaje pytanie czy ramie napinacza trzeba bedzie wymienić i sam napinacz-ten element hydrauliczny równiez trzeba bedzie wymienić to są te elmenty które tworza najwieksze ewentualne koszta...czy dobrze myslę? poprawcie mnie jesli nie...
rebelmen napisał(a):to po jakiego grzyba mają je w ofercie??? nie kumam...to gdzie poza serwisem opla szukać części?
rebelmen napisał(a):w Sochaczewie są mechanicy specjalizujący sie w Oplach i do Nich sie udałem, odp jest taka : przy wymianie 2 pasków ( rozrządu i wielorolkowy ) 2 rolki,pompa wody, uszczelniacz wału cena części razem z robocizną 1100zł, do tego ewentualnie uszczelniacze wałków rozrzadu.Myśle że cena przyzwoita...
lysy napisał(a):rebelmen napisał(a):w Sochaczewie są mechanicy specjalizujący sie w Oplach i do Nich sie udałem, odp jest taka : przy wymianie 2 pasków ( rozrządu i wielorolkowy ) 2 rolki,pompa wody, uszczelniacz wału cena części razem z robocizną 1100zł, do tego ewentualnie uszczelniacze wałków rozrzadu.Myśle że cena przyzwoita...
Sprawdz czy napewno wszystko wymienione na noweczy tylko dobry PR
rebelmen napisał(a):lysy napisał(a):rebelmen napisał(a):w Sochaczewie są mechanicy specjalizujący sie w Oplach i do Nich sie udałem, odp jest taka : przy wymianie 2 pasków ( rozrządu i wielorolkowy ) 2 rolki,pompa wody, uszczelniacz wału cena części razem z robocizną 1100zł, do tego ewentualnie uszczelniacze wałków rozrzadu.Myśle że cena przyzwoita...
Sprawdz czy napewno wszystko wymienione na noweczy tylko dobry PR
PR? nie czaje...
rebelmen napisał(a):... chciałem wymienic jeszcze termostat ale okazało sie że jest nie taki jak trzeba moze ktos mi podpowie dlaczego???
JaGrab3 napisał(a):Dobra, gdzie to kupowałeś?
eric napisał(a):Pewno kupował w http://www.otosklep.com.pl na łużyckiej bo tam zawsze kupuje części.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości