Tył jest chudszy niż przód, już kiedyś o tym pisałem.nightman napisał(a):Dla potomnych niechaj pozostanie, że szpilki w modelach A mają różne średnice w miejscu mocowania szpili z piastą...
Witamy ! |
---|
|
Tył jest chudszy niż przód, już kiedyś o tym pisałem.nightman napisał(a):Dla potomnych niechaj pozostanie, że szpilki w modelach A mają różne średnice w miejscu mocowania szpili z piastą...
jrzeuski napisał(a):Tył jest chudszy niż przód, już kiedyś o tym pisałem.nightman napisał(a):Dla potomnych niechaj pozostanie, że szpilki w modelach A mają różne średnice w miejscu mocowania szpili z piastą...
Trzeci napisał(a)::glaszcze: Frotka która nie cieknie to nie Frotka
damianEK691965 napisał(a):Trzeci napisał(a)::glaszcze: Frotka która nie cieknie to nie Frotka
moja nie cieknie
ale moze dlatego ze juz co miało wyciec to wyciekło
![]()
Przemek85 napisał(a):damianEK691965 napisał(a):Trzeci napisał(a)::glaszcze: Frotka która nie cieknie to nie Frotka
moja nie cieknie
ale moze dlatego ze juz co miało wyciec to wyciekło
![]()
Może przechodzi menopauzę
Maciej Łysy napisał(a):To i ja skrobne coś.Dziś w nocy z piwnicy zniknęły mi 4 alusy z oponkami od frotki i cztery zimowe koła od audi.W pi..u.zamiast rowera to koła poszłyyy.
FROTERKA napisał(a):Dno, dno i dwa metry mułu.
jafcio napisał(a):wada używanych jak coś ma się rypnąć to się rypnie.
mi padl rezystor nawiewu...
nigdy nie sluszalem zeby ta czesc sie komus zepsula...:/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość