Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):zgnite
ali napisał(a):RudeBoy napisał(a):zgnite
Jak mogło zgnić jak przecież twoja frota nigdy wody nie widziała, najwyżej do kościoła i z powrotem
adrianee36 napisał(a):Miałem u siebie podobnieaz sie zdziwiłem ze to jeszcze jezdziło. z tego co kumam to musisz miec z podtoczeniem, na czyms ci sie musi oprzec łozysko...
RudeBoy napisał(a):adrianee36 napisał(a):Miałem u siebie podobnieaz sie zdziwiłem ze to jeszcze jezdziło. z tego co kumam to musisz miec z podtoczeniem, na czyms ci sie musi oprzec łozysko...
ano...
to małe bez znaczenia może być z podtoczeniem lub bez. Natomiast duże od wewnętrznej strony powinno być z podtoczeniem.
ali napisał(a):Sprawdź kraniki w tych bańkach bo albo ja mam pecha albo w co drugiej którą kupiłem ciekną
Markon napisał(a):tak zerkam gdzie montujecie te bukłaki z wodą to mi się nasuwa pytanie czy to ma być woda od razu do zalania herbaty ?? bo na takim dachu to z 50st na pewno będzie miałaa kanistrach nie wspomnę zachęcam do przetestowania co się stanie z waszym kanistrem jeśli będzie w nim 1/2 paliwa po 8h na słoneczku metalowy kanister bez odpowietrzenia jest w stanie sam się otworzyć
RudeBoy napisał(a):...bo czysta kobieta to podstawa
przemia napisał(a):Kto bierze zmywarkę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości