adrianee36 napisał(a):łozyska w kółach ?
ano...
moje mają już dość i zamiast brać zapas do Rumunii zakładam nowe. Stare pojadą w rezerwie.
Witamy ! |
---|
|
adrianee36 napisał(a):łozyska w kółach ?
brum napisał(a):nie ma potrzeby brać starych skoro wymienisz na nowe.
ps. timken to trochę burżujstwoi tak padnie po takim samym przebiegu jak inne(nie licząc chińskich)
brum napisał(a):nie ma potrzeby brać starych skoro wymienisz na nowe.
ps. timken to trochę burżujstwoi tak padnie po takim samym przebiegu jak inne(nie licząc chińskich)
adrianee36 napisał(a):Lepiej brac, wymienisz na nowe, za mocno dokreci i za 1000km pojda na smietnik.
bart322 napisał(a):W tej cenie sam bym kupil.
Jak bierzesz lozyska na zapas, to ja nie biore - tez mam nowe zalozone
RudeBoy napisał(a):ano mam świadomość, że TIMKEN to trochę burżujstwo.
Choć 4szt w cenie 194zł już nie brzmi tak źle...
właśnie!!
nigdy tego nie umiałem wyczuć...
...dalej nie umiem...
adrianee36 napisał(a):RudeBoy napisał(a):ano mam świadomość, że TIMKEN to trochę burżujstwo.
Choć 4szt w cenie 194zł już nie brzmi tak źle...
właśnie!!
nigdy tego nie umiałem wyczuć...
...dalej nie umiem...
To taniocha ja za SKF dałem cos koło 200zł za sztuke![]()
Ps. z czuciemalbo pogadaj z zona czy zrobi obiad to wpadne i ogarniemy
ali napisał(a):Jak pokryjecie koszty paliwa to mogę pożyczyć z pracy dafa z naczepą i wieźć Wam te wszystkie części
RudeBoy napisał(a):smakowało Ci ostatnio?
RudeBoy napisał(a):ali napisał(a):Jak pokryjecie koszty paliwa to mogę pożyczyć z pracy dafa z naczepą i wieźć Wam te wszystkie części
lepiej po prostu bądź gotów odebrać telefon:
"Słuchaj Ali... jesteśmy w czarnej dupie. Połamaliśmy tylny most. Mógłbyś nam jakiś zorganizować i podrzucić na przełęcz Prislop"
brum napisał(a):za 120 wytrzymają tyle samo. Wystarczy że trochę się pojeździ po wodzie i przebiegi będą podobne.
RudeBoy napisał(a):brum napisał(a):za 120 wytrzymają tyle samo. Wystarczy że trochę się pojeździ po wodzie i przebiegi będą podobne.
pewnie masz racje...
jedna rzecz mnie zastanawia brum...
Bo zaglądałem w Twoją relacje z wymiany łożysk i ty łożysko duże 32009 dałeś bez podtoczenia a mi sprzedali z podtoczeniem i taki ma kształt piasta. Nie wystają Ci koła o 5mm za bardzo?
brum napisał(a):jakiego podtoczenia?. u mnie wszystko jest ok.
brum napisał(a):może nie było, może było. Nie wiem. kręci się więc jest ok
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości