| Witamy ! |
|---|
|
|
jrzeuski napisał(a): agresywnych AT nie ma, takie opony nazywają się MT![]()

Takie to ja mam BFG MT do oddania. I na pewno lepiej będą robić w terenie. Tylko, że duże i nawet jeśli bez liftu nie będą ocierać, to na pewno głupio wyglądać.zulu_mike napisał(a):Miejscami łysawe = 0.7cm bieżnika i jedna zewnętrzna krawędź bliżej 0.2cm bieżnika.

Przyjechałbym popatrzyć, ale raczej nie zdążę zdobyć nowego przedniego mostu i wymienić. Szumeksy załatwiły fabryczny most na pierwszym podjeździe, na którym wykrzyżu zabrakło, gdy Frota szła pełnym butemzulu_mike napisał(a):a w sobotę poligon
Młócą tak, że na reduktorze pary silnikowi zaczyna brakować, nie ma mowy o przejściu na 3 biegu, co było u mnie normą na BFG MT. Dwójka i to na pełnym bucie musi być. O spalaniu to przez grzeczność nie wspomnę, ale ostatnio do dystrybutora nie dojechałem...

Przecież to rozmiar mniejszy niż fabryczny w B. Natomiast po lifcie Frota zaczęła na nich wyglądać strasznie. Za małe się stały. Skoro planujesz MT to albo już masz lift albo niedługo będziesz to robił, więc pomyśl nad kupnem od razu większych.

gary napisał(a):Może faktycznie lepiej kopić 245/70 i dołożyć jakieś 200 zł na 4 sztukach i w przyszłości pomyśleć o lifcie

grafi napisał(a):No ja mam 245/70/16 planuje kupić 245/75 powinny wejść...

grafi napisał(a):różnica to 12mm na średnicy wejdzie

RudeBoy napisał(a):Z resztą chlapacze i tak powinieneś wywalić.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości