brum napisał(a):jak na to patrzę to nie wierzę że komuś się może podobać
No widzisz, ona jest tak szpetna że piękna. Zresztą podobno miłości nie da sie zrozumieć
Witamy ! |
---|
|
brum napisał(a):jak na to patrzę to nie wierzę że komuś się może podobać
lepek napisał(a):autko czy sie komus podoba to kwestia gustu dla mnie moze byc zastanawiam sie ile moze palic na setke skoro mu dwa dodatkowe karnistry podwiesili
Podobno każda potwora znajdzie swojego amatorabrum napisał(a):jak na to patrzę to nie wierzę że komuś się może podobać
jrzeuski napisał(a):Podobno każda potwora znajdzie swojego amatorabrum napisał(a):jak na to patrzę to nie wierzę że komuś się może podobać
RudeBoy napisał(a):jrzeuski napisał(a):Podobno każda potwora znajdzie swojego amatorabrum napisał(a):jak na to patrzę to nie wierzę że komuś się może podobać
Patrz przykład - Brum. Taki Brum a znalazła go taka Zula![]()
Dawid nie gniewaj się
matrix0070 napisał(a):omalować na zielono żeby się żaby nie bały i w paryj z tym
RudeBoy napisał(a):jrzeuski napisał(a):Podobno każda potwora znajdzie swojego amatorabrum napisał(a):jak na to patrzę to nie wierzę że komuś się może podobać
Patrz przykład - Brum. Taki Brum a znalazła go taka Zula![]()
Dawid nie gniewaj się
Zula napisał(a):Nie wiem o co Wam w ogóle chodzi
FROTERKA napisał(a):Zula napisał(a):Nie wiem o co Wam w ogóle chodzi
Jak to o co? O miłość!
Marcin D napisał(a):Volvo fajnie i dosyć rzadkie w dzisiejszych czasach(nawet szwedzi na nie polują). ogólnie nie można wymagać aby auto było piękne mając ponad 50 lat... niewiele kobiet zachowuje swoją urode powyżej 50
auta zabytkowe są dla koneserów nie widzących nic fajnego we współczesnych autach
Marcin D napisał(a):niewiele kobiet zachowuje swoją urode powyżej 50
FROTERKA napisał(a):Marcin D napisał(a):niewiele kobiet zachowuje swoją urode powyżej 50
Powiedz to mamie.
Marcin D napisał(a):FROTERKA napisał(a):Marcin D napisał(a):niewiele kobiet zachowuje swoją urode powyżej 50
Powiedz to mamie.
jej to mówie bo ona należy do tych które urode po 50. zachowały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości