Don Pedro napisał(a):... Powiedz mi tylko _kiedy_ googlając zdobyłeś ten skan? Bo linki, wiesz, szybko się dezaktualizują...
...
Calkiem niedawno, ale nie wiem, czy powinienem Ci odpowiadac...

Witamy ! |
---|
|
Don Pedro napisał(a):... Powiedz mi tylko _kiedy_ googlając zdobyłeś ten skan? Bo linki, wiesz, szybko się dezaktualizują...
...
bart322 napisał(a):Don Pedro napisał(a):... Powiedz mi tylko _kiedy_ googlając zdobyłeś ten skan? Bo linki, wiesz, szybko się dezaktualizują...
...
Calkiem niedawno, ale nie wiem, czy powinienem Ci odpowiadac...
nightman napisał(a):mpl napisał(a):...bo jak wiemy nic za darmo...
A ja głupi udostępniłem wam OCR-owanego Haynesa do froty za frajer.... No cóż, człowiek się na błędach uczy... hehehe
RudeBoy napisał(a):idź koniowi zamelduj
bomba78 napisał(a):te wszystkie przewodniki o których tu piszecie to praktycznie pod suwy) z małymi przeszkodami
)
bomba78 napisał(a):a ja poszukuje bo wydal orlen taki przewodnik ale już naprawdę pod 4x4 ale nie mogę nigdzie znaleźć
FROTERKA napisał(a):Ja tylko w kwestii formalnej: składka klubowa wynosi 60 zł/rok a nie 100, jak tu wszyscy z uporem piszą.
FROTERKA napisał(a): I powtórzę:
RudeBoy napisał(a):Najpierw robisz jakieś cyrki ZAIKSEM straszysz...
W życiu bym Ci nie dał żadnego roadbooka ułożonego przeze mnie.
Weź mapę postudiuj.
Don Pedro napisał(a):RudeBoy napisał(a):Najpierw robisz jakieś cyrki ZAIKSEM straszysz...
W życiu bym Ci nie dał żadnego roadbooka ułożonego przeze mnie.
Weź mapę postudiuj.
Nie desperuj Mirmiłku![]()
Filozofia Kalego kwitnie w narodzie, że hoho...
Don Pedro napisał(a):Dżizas, następny... nigdzie nie twierdzę, że to dużo. Poczytaj wątek jeszcze raz.
RudeBoy napisał(a):Nie ma to nic wspólnego z filozofią kalego.
Tylko jest odpowiedzią na roszczeniową postawę takich jak Ty ludzi z UBeckimi zapędami.
przez RudeBoy » 18 kwi 2013 20:21:52
sam się puknij...
Nie ma jak kradzione... nie...
Odoll napisał(a):Don Pedro napisał(a):Dżizas, następny... nigdzie nie twierdzę, że to dużo. Poczytaj wątek jeszcze raz.
Tak się dziwnie składa że ja jako pierwszy odpowiedziałem w tym wątku więc śmiem twierdzić że jestem dość dobrze zaznajomiony z jego meritum, za to Ty rozdmuchałeś tu dyskusję o pieniądzach więc się teraz nie dziw że dostajesz takie odpowiedzi .
Odoll napisał(a):Więc "wujku dobra rada" sam najpierw poczytaj trochę to forum zanim zaczniesz doradzać.
Don Pedro napisał(a):
Eeehhh... skarbnikowi muszę cytować cennik
Don Pedro napisał(a):Dziwi mnie Wasze niezrozumienie, że ktoś do klubu może się chcieć zapisać z innego powodu, niż "zakup" linka, a takie reakcje w obronie jedynego słusznego punktu widzenia nieco zniechęcają.
FROTERKA napisał(a):Don Pedro napisał(a):
Eeehhh... skarbnikowi muszę cytować cennik
dziękuję, naprawdę nie trzeba było. Nadal twierdzę, że składka klubowa wynosi 60 zł/rok a w tym momencie to nawet 45 zł![]()
Don Pedro napisał(a):Dziwi mnie Wasze niezrozumienie, że ktoś do klubu może się chcieć zapisać z innego powodu, niż "zakup" linka, a takie reakcje w obronie jedynego słusznego punktu widzenia nieco zniechęcają.
Przeczytałam wszystkie Twoje posty i nigdzie nie ma słowa o tym, że chciałbyś czy zamierzasz a wręcz odwrotnie.
Z mojej strony koniec dyskusji, bo mi się przypomniał podpis z profilu jednego z Kolegi z forum. Coś tam było o głupim, i doświadczeniu...
mpl napisał(a):Przeczytałem ten wątek - jest jakaś szansa, żeby ktoś go podsumował, bo coś nie rozumiem o co właściwie się spieracie? : )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości