Cobreti25 napisał(a):eeeetam.... tam jest obrazek, a kolega dał linka... a linka jeszcze nie było
mea culpa

Witamy ! |
---|
|
Cobreti25 napisał(a):eeeetam.... tam jest obrazek, a kolega dał linka... a linka jeszcze nie było
Odoll napisał(a):ACIK : masz szczęście że dodałeś fotkę bo tak byś się nasłuchał od JJa
Odoll napisał(a):ali : przeczytaj swój podpis i zastanów się nad nim ....................................czy nadal chcesz wkleić tego linkabo nie chcę cie straszyć wiesz kim
![]()
Odoll napisał(a):Obawiam się że nie zrozumiałeś mojego wpisuale nie będę wyręczał Mistrza byłoniebyło , on Ci to wytłumaczy
![]()
Odoll napisał(a):ali : przeczytaj swój podpis i zastanów się nad nim ....................................czy nadal chcesz wkleić tego linkabo nie chcę cie straszyć wiesz kim
![]()
ali napisał(a):Dla naszych "wyprawowiczów" jak coś sobie pokiereszują w Rumunii
http://www.youtube.com/watch?v=BB_bzn55Xak
artykuł napisał(a):Sieciowy savoire vivre przewiduje, że osobom spamującym takimi oczywistościami przysługuje specjalne miejsce w internetowym piekle. Po drugie, świadczy o tym, że bardzo chcesz być fajny, a bardzo nie umiesz. Takie kultowe suchary znajomych zniesmaczą, matce każą się o martwić ("Co moje dziecko robi od tylu lat w sieci, skoro nawet nie jest na bieżąco? Poszukam pomocy specjalisty!"), ewentualnie rozśmieszą babcię, ale wszystkim innym dadzą do zrozumienia, że poziom Twojej fajności jest znacznie poniżej normy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości