ali napisał(a):E tam, nie zapomnij o kolorze, za 100 bedziesz zielony
Rrrracja!

Witamy ! |
---|
|
ali napisał(a):E tam, nie zapomnij o kolorze, za 100 bedziesz zielony
Don Pedro napisał(a):Jak bym był złośliwy to bym odpisał coś w stylu "jakie forum, takie guru", ale nie odpiszę, bo to takie jakieś dziecinne![]()
Pytanie było o przewodnik, którego skany krążą po sieci, a który od początku pomyślany był przez BFG jako darmowy. Dlatego zdziwiło mnie nieco podejście w stylu "zapisz się za stówę, to Ci podrzucimy linka do skanów".Ja wszystko rozumiem, ale do klubu wolę zapisać się z powodu wspólnej z klubowiczami sympatii do frotek i offroadu, albo z powodu chęci posiadania koszulki klubowej i to najlepiej wtedy, gdy przyjdzie czas, aby z klubowiczami troszku się na żywo spotykać.
nightman napisał(a): Trzeba zrozumieć,
Don Pedro napisał(a):Pytanie było o przewodnik, którego skany krążą po sieci, a który od początku pomyślany był przez BFG jako darmowy. .
RudeBoy napisał(a):....Więc lekko licząc przewodnik kosztował ok 2500zł...
mpl napisał(a):Ja dostałem 4 za darmoi nie kupiłem opon.
Mogę odsprzedać hehehehhe : ) - bo jak wiemy nic za darmo
RudeBoy napisał(a):Widziałem kiedyś na allegro po 100zł sztuka
mpl napisał(a):...bo jak wiemy nic za darmo...
RudeBoy napisał(a):Don Pedro napisał(a):Pytanie było o przewodnik, którego skany krążą po sieci, a który od początku pomyślany był przez BFG jako darmowy. .
taaa... darmowy...
Poza jedną akcją firmy opony.pl nikt nigdy przewodników BFG za darmo nie rozdawał.
Trzeba było kupić komplet opon żeby takowy przewodnik otrzymać... Więc lekko licząc przewodnik kosztował ok 2500zł
Don Pedro napisał(a):Fstszonsajonce... jakoś nigdzie nie znalazłem tego przewodnika w oficjalnej dystrybucji, za to znalazłem w pip akcji pod tytułem "mam w pinezkę przewodników i rozdam, jak kto potrzebuje" albo "przewodniki są u tego to a tego oponiarza, rozdaje je za uśmiech". Jedyny problem, że to było dwa lata temu i temat się lekko zdezaktualizował...
mpl napisał(a):Ja dostałem 4 za darmoi nie kupiłem opon.
Mogę odsprzedać hehehehhe : ) - bo jak wiemy nic za darmo
RudeBoy napisał(a):Don Pedro napisał(a):Fstszonsajonce... jakoś nigdzie nie znalazłem tego przewodnika w oficjalnej dystrybucji, za to znalazłem w pip akcji pod tytułem "mam w pinezkę przewodników i rozdam, jak kto potrzebuje" albo "przewodniki są u tego to a tego oponiarza, rozdaje je za uśmiech". Jedyny problem, że to było dwa lata temu i temat się lekko zdezaktualizował...
no to jak tak Cię to fascynuje to powinieneś ich mieć ze 100... a nie masz żadnego...
RudeBoy napisał(a):sam się puknij...
Nie ma jak kradzione... nie...
bart322 napisał(a):Ale niektorych boli te 100zl widze. Przeciez nie ma przymusu, to po co tak wypominacie? Zal, czy jak?
A co do przewodnika, to trzeba troche dluzej pogooglac i znajdzie sie dzialajacy link
bart322 napisał(a):Za skladke dostaniesz link miedzy innymi do tego. Chodzi o cale podforum.
A da sie wygooglac, bo ja tak zdobylem skan tego przewodnika.
bart322 napisał(a):P.S. Nie, nie zdaje sobie sprawy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości