RudeBoy napisał(a):![]()
![]()
No co

Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):![]()
![]()
Markon napisał(a): ostatnio z kolegami po pracy pojechaliśmy w teren na wykwintne gristoye szampanoye, też ciekawe przeżycie
Odoll napisał(a):Markon napisał(a): ostatnio z kolegami po pracy pojechaliśmy w teren na wykwintne gristoye szampanoye, też ciekawe przeżycie
Masz na myśli powrót do domu
Markon napisał(a):wino ze spirytem nie jest złe tylko mdłe, ostatnio z kolegami po pracy pojechaliśmy w teren na wykwintne gristoye szampanoye, też ciekawe przeżycie
To zapraszam na zlot, ja stawiam będzie z kim się raczyćZula napisał(a):Markon napisał(a):wino ze spirytem nie jest złe tylko mdłe, ostatnio z kolegami po pracy pojechaliśmy w teren na wykwintne gristoye szampanoye, też ciekawe przeżycie
Mam koleżankę, z którą jak się czymś raczymy, to głównie tym![]()
Markon napisał(a):To zapraszam na zlot, ja stawiam będzie z kim się raczyćZula napisał(a):Markon napisał(a):wino ze spirytem nie jest złe tylko mdłe, ostatnio z kolegami po pracy pojechaliśmy w teren na wykwintne gristoye szampanoye, też ciekawe przeżycie
Mam koleżankę, z którą jak się czymś raczymy, to głównie tym![]()
Zula napisał(a):już jestem na liście, tylko ukryta pod magicznym "3-4 osoby"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość