Witamy !

Zlot 2013 - rozmowy

7 - 9 czerwca 2013

Re: Zlot 2013 - rozmowy

Postprzez ali » 18 mar 2013 15:08:35

jrzeuski napisał(a):
ali napisał(a):Zlot na 30 samochodów ???
Też nie wierzysz, że aż tyle przybędzie? ;-)

Ujmę to inaczej, miałem plan - nadzieję że uda mi sie pojechać, ale z racji ze nie jest to pewne, nie zapisze się już teraz na liste. A teraz już wiem ze nie będe sie wybierał bo dacie mi klamke do pocałowania.
ali
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Obrazki: 2
Pochwały: 16
Województwo: Małopolskie
Samochód: Frontera B 2.2DTI Long 1998-2004

Postprzez jrzeuski » 18 mar 2013 15:22:25

ali napisał(a):miałem plan - nadzieję że uda mi sie pojechać, ale z racji ze nie jest to pewne, nie zapisze się już teraz na liste.
A czy ktokolwiek jest pewien, że pojedzie? Różne rzeczy mogą się w życiu wydarzyć, z których to, że Frota nagle zaniemoże jest najmniej problematycznym. Nie wydaje mi się, żeby zamknęli komuś bramę przed nosem nawet jak przyjedzie niezapowiedziany, bo nagle mu się odmieniło. Nigdy tak nie było. Raczej było odwrotnie i zawodzili ci, którzy mieli być na 100% (jak np. ja 2 lata temu). Ale Wiktor już spytał jak to w końcu będzie z tym limitem, więc czekamy.
No mud, no fun
Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch
Vectra B kombi 2.5V6 170KM
Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition :twisted:

naprawy i motanie Frotek :arrow: SMS/PW/email/czat.
jrzeuski
Admin
Admin

Obrazki: 71
Pochwały: 78
Województwo: Pomorskie
Samochód: Frontera A 2.5TDS Long 1996-1998

Postprzez ali » 18 mar 2013 15:32:31

Ja rozumiem kwestie organizacyjne w rodzaju zakwaterowania, wyżywienia, jazdy po torze, czapeczek, szalików, naklejek itp. Rozumiem że jak dojade Last minute to musze sie liczyć że tego nie będzie ale nie chciałbym stac za bramą jak będę 31 załogą.
ali
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Postprzez Argail75 » 18 mar 2013 15:36:42

Ja na dzien dzisiejszy jade sam ( Long B - na 5 osob) , jade w turystyku wiec jak cos .... pomoge komus gdyby co ;)
Opel Frontera B 3.2 V6 Long PB/LPG 3'' BFG MT 30,5 ''manual 2000r
Argail75
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Obrazki: 24
Pochwały: 7
Województwo: Łódzkie
Samochód: Frontera B 3.2 V6 Long 1998-2004

Postprzez Semir » 18 mar 2013 17:01:32

Oj ta oj tam nie przesadzaj ja na zlot wybieram się od 2 lat i też miałem różnie. Utrata pracy, następny rok pusta kasa bo remont mieszkania. Wszystko może się stać a takie skrajności, że jak będziesz 31 to cię nie zaproszą. Ja wpisałem się przed chwilą i jestem 25 wiec masz szansę.
EKIPA ŚLĄSKA
Obrazek
Semir
Alchemik

Obrazki: 0
Pochwały: 17
Województwo: Śląskie
Samochód: Niestety nie mam już Frontery :(

Postprzez ali » 18 mar 2013 17:05:45

Semir napisał(a):Oj ta oj tam nie przesadzaj ja na zlot wybieram się od 2 lat i też miałem różnie. Utrata pracy, następny rok pusta kasa bo remont mieszkania. Wszystko może się stać a takie skrajności, że jak będziesz 31 to cię nie zaproszą. Ja wpisałem się przed chwilą i jestem 25 wiec masz szansę.

Powiedz jak wytłumacze moeje żonie że przejechałem kawał drogi i nie będe mogł sie na impreze załapać ? Lubie spotan ale bez przesady. A nie zapieszę sie już dziś bo nie będę blokował miejsca. Chciałbym aby była jakas alternatywa a nie tylko przypuszczenia i liczenie na dobrą wolę jakiegoś ochroniarza z bramy inaczej zwanego cieciem.
ali
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Postprzez Semir » 18 mar 2013 17:14:46

To przecież będzie lista rezerwowa pewnie tak będzie choć nikomu nie życzę, że zrobi się wolne miejsce i już a jak chce wyjaśnić sprawę i mieć pewność z kontaktuj się z organizatorem i wszystko się wyjaśni. Ja osobiście dzwoniłem do Tomka i wiem wszystko co bym chciał wiedzieć.
EKIPA ŚLĄSKA
Obrazek
Semir
Alchemik

Obrazki: 0
Pochwały: 17
Województwo: Śląskie

Postprzez wikked » 18 mar 2013 17:17:37

Panowie luzik. Wydaje mi się, że pytanie zadałem dość jasno i poczekajmy na odpowiedź organizatora. Albo coś źle zrozumielismy albo panowie porywają się z motyką na słońce. Aby było jasne z racji ceny sam na nich głosowałem więc jeśli komus przychodzi do głowy że wkładam kij w mrowisko to lojalnie uprzedzam że nic z tych rzeczy.
Poczekajmy co odpowiedzą.
wikked

Postprzez TherionWawa » 18 mar 2013 17:47:00

jrzeuski napisał(a):
ali napisał(a):Zlot na 30 samochodów ???
Też nie wierzysz, że aż tyle przybędzie? ;-)

Ta też nie wierzę....

Błota po deszczu Ci u nas dostatek
-------------------
Tomek (TherionWaWa)
Frontera B / Isuzu Trooper
http://www.Camp4x4.Swietokrzyskie.net.pl
Obrazek
TherionWawa
Starszy Bywalec
Starszy Bywalec

Obrazki: 56
Pochwały: 1
Województwo: Mazowieckie

Postprzez wikked » 18 mar 2013 17:51:32

TherionWawa a mógłbyś sie odnieść do mojego pytania? Wiara to pieprzenie, brak wiary jeszcze większe.
wikked

Postprzez TherionWawa » 18 mar 2013 17:58:07

ali napisał(a):
Semir napisał(a):Oj ta oj tam nie przesadzaj ja na zlot wybieram się od 2 lat i też miałem różnie. Utrata pracy, następny rok pusta kasa bo remont mieszkania. Wszystko może się stać a takie skrajności, że jak będziesz 31 to cię nie zaproszą. Ja wpisałem się przed chwilą i jestem 25 wiec masz szansę.

Powiedz jak wytłumacze moeje żonie że przejechałem kawał drogi i nie będe mogł sie na impreze załapać ? Lubie spotan ale bez przesady. A nie zapieszę sie już dziś bo nie będę blokował miejsca. Chciałbym aby była jakas alternatywa a nie tylko przypuszczenia i liczenie na dobrą wolę jakiegoś ochroniarza z bramy inaczej zwanego cieciem.

Przestań czarować tylko wpisz się na listę.... nie będziesz siedział pod bramą... słuchajcie jeszcze nie ma zapisanych 30 osób a wy już się martwicie co będzie jak się miejsca skoczą.... miejsca się nie skończą... mogą być co najwyżej w mniej dogodnej lokalizacji - mianowicie na końcu pola.... a jak będzie was jeszcze więcej to w lesie :)

Zapisujcie się na listę żebyśmy wiedzieli ile was będzie żeby rozplanować miejsca na CAMPIE ... lepiej dla nas jak będzie więcej zapisanych .. łatwiej robić korektę w dół niż dokupować jedzenia i organizować miejsce dla niespodziewanych gości... prawda????
-------------------
Tomek (TherionWaWa)
Obrazek
TherionWawa
Starszy Bywalec
Starszy Bywalec

Postprzez Trzeci » 18 mar 2013 18:00:41

ja podjade jako gośc na chwile więc zdejmij mnie z lissty i już jedno miejsce na liście mniej.
Trzeci
Szyszkownik
Szyszkownik

Obrazki: 5
Pochwały: 14
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
Samochód: Frontera B 2.2i Sport 1998-2004

Postprzez TherionWawa » 18 mar 2013 18:06:31

Co do ilości miejsca to chciałbym zwrócić uwagę że do każdego stanowiska musi być zachowany wygodny dojazd miejsce na namiot, a nawet dwa i samochód... nie chcemy wam zrobić kołchozu bo jak się uprzecie to przyjmiemy nawet 50 aut .... ale chcemy ograniczyć kolejki do sanitariatów korki na torze itd.

Założenie od samego początku jest 30 aut .... zobaczymy ile się zapisze .... jak będzie was więcej to tez sobie poradzimy tylko musimy wiedzieć jak was zorganizować... a już widzę że łatwo nie będzie :)
-------------------
Tomek (TherionWaWa)
Obrazek
TherionWawa
Starszy Bywalec
Starszy Bywalec

Postprzez ali » 18 mar 2013 18:07:21

TherionWawa napisał(a): a jak będzie was jeszcze więcej to w lesie :)

Mi tam las pasuje bardziej niż łąka :) Skoro nas nie odprawisz to sie wstępnie zapiszę
ali
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Postprzez wikked » 18 mar 2013 18:11:22

TherionWawa napisał(a):Co do ilości miejsca to chciałbym zwrócić uwagę że do każdego stanowiska musi być zachowany wygodny dojazd miejsce na namiot, a nawet dwa i samochód... nie chcemy wam zrobić kołchozu bo jak się uprzecie to przyjmiemy nawet 50 aut .... ale chcemy ograniczyć kolejki do sanitariatów korki na torze itd.

Założenie od samego początku jest 30 aut .... zobaczymy ile się zapisze .... jak będzie was więcej to tez sobie poradzimy tylko musimy wiedzieć jak was zorganizować... a już widzę że łatwo nie będzie :)

Czyli to chodzi o wygodny dojazd?! O! Q.rwa :?
wikked

Postprzez TherionWawa » 18 mar 2013 18:19:15

wikked napisał(a):
TherionWawa napisał(a):Co do ilości miejsca to chciałbym zwrócić uwagę że do każdego stanowiska musi być zachowany wygodny dojazd miejsce na namiot, a nawet dwa i samochód... nie chcemy wam zrobić kołchozu bo jak się uprzecie to przyjmiemy nawet 50 aut .... ale chcemy ograniczyć kolejki do sanitariatów korki na torze itd.

Czyli to chodzi o wygodny dojazd?! O! Q.rwa :?

Słuchaj widzę że tobie jest wszytko jedno jakie będziesz miał warunki, ale pamiętaj że zakładając po 2 osoby na auto średnio to 60 osób i każda z nich ma inne zdanie.. a my musimy zrobić wszystkim dobrze.... i takie mamy założenie... wszyscy mają wyjechać zadowoleni

Wpisujcie się na listę... wolę mieć cię na rozpisce niż potem organizować coś na szybko dla ciebie....

-- 18 mar 2013 18:23:24 --

ali napisał(a):
TherionWawa napisał(a): a jak będzie was jeszcze więcej to w lesie :)

Mi tam las pasuje bardziej niż łąka :) Skoro nas nie odprawisz to sie wstępnie zapiszę

Lasu ci u nas dostatek

Cieciem u nas w bramie jestem ja :boss:
-------------------
Tomek (TherionWaWa)
Obrazek
TherionWawa
Starszy Bywalec
Starszy Bywalec

Postprzez ali » 18 mar 2013 18:40:04

TherionWawa napisał(a):Cieciem u nas w bramie jestem ja :boss:

Dobrze Panie Anioł :)
ali
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Postprzez TherionWawa » 18 mar 2013 18:45:18

ali napisał(a):
TherionWawa napisał(a):Cieciem u nas w bramie jestem ja :boss:

Dobrze Panie Anioł :)

Gospodarz się nazywa :beer:
-------------------
Tomek (TherionWaWa)
Obrazek
TherionWawa
Starszy Bywalec
Starszy Bywalec

Postprzez wikked » 18 mar 2013 18:49:06

Ok. Rób jak chcesz. Wiem jedno: daj nam zadaszenie na nocne Polaków rozmowy, kible (toitoi) cobyśmy po krzakach nie musieli srać, daj się gdzieś umyć (nasze żony i kochanki jak się wykapią to będziesz zajebistym organizatorem), trasy do pojeżdżenia dla chętnych w dwóch klasach i .............. większości to wystarczy bo taka jest prawda. ZAWSZE są niezadowoleni i tego choćbyś się skichał tego nie przeskoczysz. Spaliśmy już w zasyfiałych, zgniłych chatkach, na ściernisku w namiotach, na łące gdzie w nocy wiało tak że parę namiotów pofrunęło i było dobrze. Macie piękne trasy i zajebiste warunki (oglądałem zdjęcia) aby ten zlot był kolejnym wzorcowym i podniósł wysoką już poprzeczkę. Mam radę dla Ciebie- poczytaj komentarze i pooglądaj zdjęcia z poprzednich zlotów i wyciągnij wnioski co lubimy a co nas wkurw..a. Jesteśmy normalni i potrafimy docenić dobrą robotę i zaangażowanie. Stawiając już idiotyczne warunki na wstępie (np. ilość załóg) dziwnie wyglądacie patrząc z perspektywy wcześniejszych imprez. Jeśli masz potencjał taki jak reklamujesz to biorąc pod uwagę lokalizację (świętokrzyskie) imprez u Ciebie bedzie więcej bo na4koła podpadł, a zezowaty Krzysiu z Twoich okolic już nie może puszczać aut przez las w którym rządzi szwagier.
Tyle.
Acha, jak chcesz to strzelaj fochy tylko po co.
wikked

Postprzez brum » 18 mar 2013 18:56:13

wikked napisał(a):aby ten zlot był kolejnym wzorcowym i podniósł wysoką już poprzeczkę

jeśli przebiją zlot u Jacków w Poznaniu to brawa.
3.0 V6... '97...Federal Couragia MT 32", przedni most sztywny, winda, zderzak a'la Calmini, Snorkel, AVM...
Obrazek
brum
Maruda
Maruda

Pochwały: 59

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do VIII Zlot OFF, 2013, Małe Jodło