grzesst27 napisał(a):
Ja na wesela chodzę sam 3 razy w miesiącu i żona się nie czepia.............
Ja jak słyszę "wesele" to mnie mdli...
Witamy ! |
---|
|
grzesst27 napisał(a):
To następnym razem mniej pij na weselu,będzie lepiej.RudeBoy napisał(a):grzesst27 napisał(a):
Ja jak słyszę "wesele" to mnie mdli...
tak spytam bo warto wiedzieć toaleta jakaś zewnętrzna 24h jest + prysznic czy zabrać saperkę i baniak 50 ??? tak pytam w imieniu swoim i tych co będą pod namiotamiTherionWawa napisał(a):Koszt podany w propozycji. Aktualnie przygotowujemy trasy dla grupy off-radowej i turystycznej.
TherionWawa napisał(a):Niepoważne pytanie... nie jedziesz do Afryki tylko w Góry Świętokrzyskie... Tak są toalety i natryski 24h... właśnie je kończymy wyposażać... saperkę weź przyda ci się w błocie
Amster4x4 napisał(a):...czy będzie podział wpisowego na klubowiczów/nieklubowiczów?...
Czyli wystarczy w bagażniku przewieźć przez bramę?TherionWawa napisał(a):Limit 30 to liczba samochodów... ile osób? tyle ile wejdzie do każdego z aut.
Tak bez kwalifikacji i imiennych zaproszeń?Ci co nie będą jeździć w turystyku mam nadzieję że zajmą lożę szyderców,
TherionWawa napisał(a):Jeżeli chodzi o dzieci są jeszcze dwie propozycje .. Park Jurajski w Bałtowie i Oceanarium prehistoryczne 3D lub mini ZOO w Kałkowie... Trampolina to dobry pomysł... postaramy się żeby jakaś była...
Limit 30 to liczba samochodów... ile osób? tyle ile wejdzie do każdego z aut.
Ci co nie będą jeździć w turystyku mam nadzieję że zajmą lożę szyderców, mogą siedzieć na Campie albo pojadą na plażę nad zalew.
marcin napisał(a):Zastanówmy sie co dzieciaki będą robić jak pogoda bedzie niesłoneczna (tfu . . . tfu . . . )
Odoll napisał(a):JAk to cobawić się w błocie
![]()
Też nie wierzysz, że aż tyle przybędzie?ali napisał(a):Zlot na 30 samochodów ???
TherionWawa napisał(a):Limit 30 to liczba samochodów... ile osób? tyle ile wejdzie do każdego z aut.
Ci co nie będą jeździć w turystyku mam nadzieję że zajmą lożę szyderców, mogą siedzieć na Campie albo pojadą na plażę nad zalew.
Powrót do VIII Zlot OFF, 2013, Małe Jodło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości