Witamy ! |
---|
|
JJKILLER napisał(a):A jak dajesz wsteczny to co się dzieje, poza wstecznym biegiem
Goofy napisał(a):JJKILLER napisał(a):A jak dajesz wsteczny to co się dzieje, poza wstecznym biegiem
Nic się nie dzieje![]()
Jak się zrobi cieplej będę szukał innej przyczyny
fanatyk napisał(a):jak czytam niektóre posty to aż mi głupio że tak marudziłem
Sprzedać to, co się nie przyda a resztę spakować i w drogęFROTERKA napisał(a):Co zrobić, żeby się przeprowadzić w cieplejsze miejsce?
jrzeuski napisał(a):Sprzedać to, co się nie przyda a resztę spakować i w drogę
No fakt, to jest problemFROTERKA napisał(a):Pracować mi sie nie chce
FROTERKA napisał(a):jrzeuski napisał(a):Sprzedać to, co się nie przyda a resztę spakować i w drogę
Ale za co tam żyć? Pracować mi sie nie chce a kumulacja też nie chce jakoś wpaść.
Biedactwo, cały czas musisz myśleć głowąFROTERKA napisał(a):nie mogę mieć mózgu niżej niż nos
FROTERKA napisał(a):Fajne ale mam problem z nurkowaniem.Polega to na tym, że nie mogę mieć mózgu niżej niż nos, bo wtedy strasznie wali mi ciśnienie i bolą zatoki. To samo jest przy schylaniu, fikołkach i gdy zbyt szybko wstaję.
Markon napisał(a):czyli fikołajki małżeńskie tyz odpadają
znaczy ?? bo ja pisałem o porannej, popołudniowej i wieczornej gimnastyceFROTERKA napisał(a):Markon napisał(a):czyli fikołajki małżeńskie tyz odpadają
Wam tylko jedno w głowie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości