Witamy ! |
---|
|
wikked napisał(a):oposs napisał(a):Uprasza się o spokój
teraz??
FROTERKA napisał(a):wikked napisał(a):oposs napisał(a):Uprasza się o spokój
teraz??
No właśnie. Tak lubię czytać, jak się kłócicie. Jak koguty.
maciar napisał(a):Możesz zapodać foty tego gaza?Zmotany pod przeprawówkę?
wikked napisał(a):Przepraszam, ja sie nie kłóciłem.
wikked napisał(a):Ej, Grzesiek ale TY NIE JESTEŚ RUDY!!
Z banem to spoko- pewnie sam nie będziesz
RudeBoy napisał(a):wikked napisał(a):Ej, Grzesiek ale TY NIE JESTEŚ RUDY!!
no mówię przeca
wikked napisał(a):RudeBoy napisał(a):wikked napisał(a):Ej, Grzesiek ale TY NIE JESTEŚ RUDY!!
no mówię przeca
Bez sensu. To co z Ciebie za RudyBoy- powiedz lepiej co czujesz, bo wydaje mi się że zatajenie takiego faktu przed ogółem to jak konto J. Kaczyńskiego- wszyscy już wiedzą a obciach jest dalej
I po co mu podpowiadałeś?RudeBoy napisał(a):No dobra wiktor specjalnie dla Ciebie
z angielska rude = niegrzeczny, opryskliwy, chamski, nie miły
jrzeuski napisał(a):I po co mu podpowiadałeś?RudeBoy napisał(a):No dobra wiktor specjalnie dla Ciebie
z angielska rude = niegrzeczny, opryskliwy, chamski, nie miłyTeraz będzie mi truł o zmianę nicka a taki fajny ma
RudeBoy napisał(a):zmień mu na wicked żeby nie było wątpliwości
Oni to chyba woleliby zapasy w błocieFROTERKA napisał(a):liczyłam na zakończenie na ubitej ziemi.![]()
FROTERKA napisał(a):Jak się spotkają w realu to sobie będą na kolanach siadać... Już to widziałam kiedyś... jestem zdegustowana... liczyłam na zakończenie na ubitej ziemi.![]()
FROTERKA napisał(a):Jak się spotkają w realu to sobie będą na kolanach siadać... Już to widziałam kiedyś... jestem zdegustowana... liczyłam na zakończenie na ubitej ziemi.![]()
bloodsuckin napisał(a):Co by było sprawiedliwie, to i dla drugiego coś mam http://youtu.be/bHLHF-nUEzQ
wikked napisał(a):"Dzienki"
bloodsuckin napisał(a):wikked napisał(a):"Dzienki"
Odoll!
Wygrałem coś?
Odoll napisał(a):żekłbym nawet że uprawiam pewien rodzaj sztukiale Ty
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości