To był mój pierwszy i nie ostatni zlot .Odczucia po zlotowe 100%pozytywne.Trasa super , widoki super ,brody super , ekipa super, coś się zwiedziło , było błotko pozdro dla uczestników i dzięki dla organizatorów za super imprezę.Zrobiliśmy 1080 km-ów-było warto
Moja pierwsza impreza 4x4
Pomijając fajne trasy, dobrą organizację, noclegi, ognisko itp. najbardziej podobało mi się BŁOTO Mam nadzięję bardziej ubrudzić auto na następnym zlocie
Pierwszego razu sie nie zapomina,było świetnie.Auto przetestowane i patrząc na inne frotki zdecydowanie do liftu i zmiany kapci.Podziękowania organizatorom i kolegom co pomogli mi z tym ciśnieniem oleju. ps.Jack zrobiłem ten nadmiar jak trzeba
Witam wszystkich. Dopiero wczoraj dotarliśmy do domu po zlocie(krótki wypoczynek u rodziny w Rybniku).Impreza była super,pierwszy raz byliśmy na zlocie i napewno nie ostatni.Ludzie przesympatyczni atmosfera również,autko się sprawdziło znakomicie w terenie jak i w trasie (razem 1800km)choć teraz już wiem że bez liftu się nie obejdzie.Z mojej strony wyrazy uznania i podziękowanie dla organizatorów i wszystkich którzy w jakikolwiek sposób przyczynili się do organizacji tego zlotu.To dzięki Wam mieliśmy okazję się spotkać i przeżyć to co przeżyliśmy.Jeszcze raz dzięki,było rewelacyjnie
Zdjęcia już niedługo
Witam,
Relacja z naszego Zlotu, mojego pióra, została przesłana do Artura i Maju z prośbą o umieszczenie na stronie.
Tak, jak Wam obiecałem.
Sorry za opóźnienie, ale naboje w moim niewyparzonym piórze się skończyły i musiałem czekać na dostawcę zza miedzy.
To oczywiście żart, pozdrawiam Zlotowców