Witamy ! |
---|
|
Laprathus napisał(a): Samochód renault megane coupe 1.6. 16v 2000r z immobilizerem. benzyna bez gazu. Na forum nie znalazłem podobnego wątku, więc założyłem nowy. . .
Markon napisał(a):Te wszystkie Renówki to jeden wielki niewypał ja miałem kupić Lagune wstąpiłem do klubu poczytałem, zachęcali polecali nawet laguna się znalazła na smart Keys pojechałem a tu zonk nie odpala, byłem zobaczyć 2 nie odpalaopisałem wszystko u nich na forum to bana mi na IP dali
adrianee36 napisał(a):
ty grzesiek chyba miałes wyjatkowy egzemplarz Po swapie na jakis inny silnik, zawiasie z merola, i wnętrze z Audi , moze dlatego był lepszy od golfa.
kudlaty78 napisał(a):Ja kilka lat temu tez posiadalem Lagune 1 z motorem 1,8 na podtlenku lpg, w ciagu 5 lat przejechalem nia 150000 km. Inwestowalem w nia tyle co sie zuzywalo, rozrzad, pompa wody, poduszki silnika, hamulce bez ABS, tlumiki i jakies pierdoly typu zamek itp. Z obecnej perspektywy oceniam ze koszty byly smieszne. Mozna trafic na duzo bardziej awaryjne i kosztochlonne auto jak np ROVER 75 2.0, jakby ktos byl zainteresowany to posiadam jeszcze zatarty silnik, trafione elementy sprzegla i takie tam. W tak zwanym miedzyczasie posiadalem kilka innych aut ale uwazam ze Renia byla przyjemnym i tanim autem. Na pewno druga generacja tych aut byla juz autem z innej planetyi uwazam ze sa one przeladowane eletronika, natomiast po naprawach wykonywanych przez handlarzy strach tym ponad 50 km od mechanika odjezdzac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość