Łukasz789 napisał(a):...panuje tam dosyć specyficzny klimat. I ludzie lekko niepoważni...
Myślisz że tutaj będą poważniejsi???

Witamy, i bez rozczarowania proszę

Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
Łukasz789 napisał(a):...panuje tam dosyć specyficzny klimat. I ludzie lekko niepoważni...
Łukasz789 napisał(a):przez forum 4x4 a z tego powodu ,że panuje tam dosyć specyficzny klimat. I ludzie lekko niepoważni zacząłem szukać info na forach pobocznych.
Bo terenówka to też auto sportowe, tylko specyficzneŁukasz789 napisał(a):zakup terenówki jest znacznie trudniejszy w Polsce od zakupu auta sportowego.
Fenrise napisał(a): trzy albo dwa lata temu w lecie, gdy odbywałem służbę wojskową w Słupsku.
Stała gdzieś w centrum, była to bordowa Frontera Long, nie pamiętam niestety czy A czy B, pamiętam osobliwą naklejkę OFF i jeszcze trochę innych. I chyba była nieco pokryta zaschniętym błotem, co też przykuwało uwagę.
baster napisał(a):Googlemnie tu sprowadzilo jak szukalwm maniakow frotek
kruczando napisał(a):Cześć wszystkim
Mam nadzieje że to jest Wasza przywitalnia?No i witam sie w odpowiednim watku.
Moniczq napisał(a):Jak trafiłam na forum? Hm.. xd
RODZICE.
Myślę, że to wyjaśnia wszystko. xd
Mnie tam wystarczyło zajrzeć do logów kto jeszcze z tego IP się łączynightman napisał(a):nazwiska, imiona i nicki......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości