A Atari zbankrutowało.
Witamy ! |
---|
|
nightman napisał(a):Kto pamięta czasy SCEN - które były organizowane przy niemal każdym szanującym się EMPIKu czy studenckiej budzie...
Trzeci napisał(a):i Montezuma's Revenge ............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trzeci napisał(a):i Montezuma's Revenge ............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nightman napisał(a):O "The Last Ninja" zapomnieliście.... i wiecznym "International Karate"
Oj tam, do MA niewiele zdążyłem przed zamknięciem. Za to w eXecu załapałem się do redakcjinightman napisał(a):Pisywałeś do MA (!?) .... no Panie... dziennikarz się nam trafił
jrzeuski napisał(a):PS. Moje A2000/030 i A1200PPC dalej na strychu czekają aż dzieci podrosną, żeby im pokazać, co tata wyprawiał
lysy napisał(a):JJKILLER napisał(a):Ale nie wiem czy zauważyłeś że kiedyś prąd był lepszej jakości, komputer odpalał się błyskawicznie. Teraz prąd jest jakiś marny bo komp mi się strasznie długo odpala...
![]()
JJ KILLER tak masz.....
http://www.youtube.com/watch?v=45x1dSsUJdc
nightman napisał(a):...może za 4 tyś. lat pójdzie jako zdobycz archeologiczna, albo choć zamieni się w węgiel..."
JJKILLER napisał(a):Odnośnie tego archeo to pamiętam jakąś zamierzchłą reklamę, bodaj commodorka, jak to jakiś profesorek archeo, wraz ze swoją pomocniczką wykopują z ziemi "kompa" i pada tekst w rodzaju "znaleźliśmy sprzęt sprzed 400tu lat, i on nadal działa"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości