a i uruchamiane oba tak samo przyciskiem ze swiatelkiem
Witamy ! |
---|
|
lysy napisał(a):To i ja cos napisze tez zarzadzam sieciami i mam jeszcze wieksze doswiadczenie od Was ale nie o tym. Tez mam komputer mialem srebrny z czarnym a teraz caly czarny. Stwierdzam jedno ten czarny jest......szybszy![]()
JJKILLER napisał(a):lysy napisał(a):To i ja cos napisze tez zarzadzam sieciami i mam jeszcze wieksze doswiadczenie od Was ale nie o tym. Tez mam komputer mialem srebrny z czarnym a teraz caly czarny. Stwierdzam jedno ten czarny jest......szybszy![]()
Ale nie wiem czy zauważyłeś że kiedyś prąd był lepszej jakości, komputer odpalał się błyskawicznie. Teraz prąd jest jakiś marny bo komp mi się strasznie długo odpala...
![]()
JJKILLER napisał(a):Ale nie wiem czy zauważyłeś że kiedyś prąd był lepszej jakości, komputer odpalał się błyskawicznie. Teraz prąd jest jakiś marny bo komp mi się strasznie długo odpala...
![]()
Jakie tam niewinne, kij w mrowisko...smike napisał(a):jedno niewinne pytanie bruma i proszę![]()
Nie zrzędź tylko dokładaj kolejne. To jest Hydepark5 stron kasztanów
smike napisał(a):jedno niewinne pytanie bruma i proszę![]()
5 stron kasztanów
Boi się, że straci posadę MegaTrollanightman napisał(a):...i cała atmosfera powoli wygasała gdyby łysy znów nie podpalił lontu pod kolejną beką trotylu....
Ja pamiętam "instalki" na papierze w czasopismach komputerowych. Trzeba było je sobie wklepać do kompasmike napisał(a):pamiętacie jeszcze instalki na dyskietkach?![]()
jrzeuski napisał(a):Ja pamiętam "instalki" na papierze w czasopismach komputerowych. Trzeba było je sobie wklepać do kompa
jrzeuski napisał(a):
Ja pamiętam "instalki" na papierze w czasopismach komputerowych. Trzeba było je sobie wklepać do kompa
nightman napisał(a):Jakie tu są same stare dziadki .... a nie kącik geriatryczny....
nightman napisał(a):Jakie tu są same stare dziadki .... hahah ZX Spectrum mu się przypomniało...
Chłopy, to miał być temat o kompatybilności Win8 i obecnych programów ( + kilka kasztanków związanych z wiedzą ogólną ) a nie kącik geriatryczny....
Odoll napisał(a):A programy się kopiowało na dwukaseciaku technicsa u kumplai to z double speed
a potem ojciec kumplowi przywiózł z berlina zachodniego stacje dyskietek 5,25" i to już nie było to
![]()
nightman napisał(a):A ktoś z Was Stare Dziadki pamięta Doulder Dasha ?...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości