RudeBoy napisał(a):heh.. temat jest ciężki ale są trzy szkoły wszystkie trzy przećwiczone na forum wszystkie złe
zastanawiam się nad 4 sposobem..
modyfikacją trzeciego tylko zamiast ciąć to rozgrzać opalarką i wygiąć ?
co o tym myślisz? da radę?
Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):heh.. temat jest ciężki ale są trzy szkoły wszystkie trzy przećwiczone na forum wszystkie złe
TherionWawa napisał(a):RudeBoy napisał(a):heh.. temat jest ciężki ale są trzy szkoły wszystkie trzy przećwiczone na forum wszystkie złe
TherionWawa napisał(a):RudeBoy napisał(a):heh.. temat jest ciężki ale są trzy szkoły wszystkie trzy przećwiczone na forum wszystkie złe
RudeBoy napisał(a):Safari snorkel nie jest z ABSu a z LLDPE jeszcze trudniejszy szajs do ponownego kształtowania na ciepło.
TherionWawa napisał(a):chwile temu grzałem opalarką koniec rury i nawet to się jakoś tam uplastyczniło ale chyba odpuszczę i założę tak jak masz ty Rude Boy... efekt nie jest zły martwię się tylko że jak źle spasuje to drzwi się nie będą otwierać
JJKILLER napisał(a):TherionWawa napisał(a):RudeBoy napisał(a):heh.. temat jest ciężki ale są trzy szkoły wszystkie trzy przećwiczone na forum wszystkie złe
Jak coś to zapraszam na Andersa bo mam wybebeszony błotnik i wszystkie części są na wierzchu.
JJKILLER napisał(a):Aaaa, jak tak to oki. Co złego to nie Ja![]()
A gdyby ktoś był zainteresowany to do końca przyszłego tygodnia frotka stoi bez błotnika.
JJKILLER napisał(a):Aaaa, jak tak to oki. Co złego to nie Ja![]()
A gdyby ktoś był zainteresowany to do końca przyszłego tygodnia frotka stoi bez błotnika.
TherionWawa napisał(a):JJKILLER napisał(a):Aaaa, jak tak to oki. Co złego to nie Ja![]()
Ja się będę kręcił po mieście to się odezwę
jrzeuski napisał(a):A z której strony masz filtr powietrza?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości