Witamy ! |
---|
|
lukskyloker napisał(a):Witam koleżeństwo. Chciałem spytać mądrzejszych o radę. Chodzi mi o brak grzania a dokładniej samą nagrzewnicę. Czy można stwierdzić że nagrzewnica jest sprawna bez jej wyciągania?? Np. ściągając oba jej przewody czy jak dmuchnę i bedzie drożna to znaczy że jest sprawna? Nie wiem jak wygląda jej przekrój czy jest tam system jakiś kanalików czy poprostu wejście, jakiś obieg, i wyjście?
lukskyloker napisał(a):Dziś z rana próbowałem ją wyciągnąć ale porażka! utknęłam na samym końcu zaczęły mi wszystkie cięgna spadać z tej konsoli i zrezygnowałem. Mało tego po skręceniu połowy coś mnie tknęło żeby sprawdzić czy wszystko działa i tu zonk!! -nie dział mi wentylator (ten w kabinie przy nagrzewnicy) kostki wszystkie są wpięte a on cisza! (żaden bieg 1-4). Bezpieczniki sprawdziłem pod kierownicą i wszystkie ok. Jutro oddaje do elektrykaKomand czyli jeśli dobrze zrozumiałem mija się z celem wyciąganie nagrzewnicy tylko po to aby ją przedmuchać lub jakimś specyfikiem potraktować?
Powrót do Układ chłodzenia i ogrzewania, klimatyzacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości