Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
Markon napisał(a):Witam od dziś posiadam frotkę
- nie wiem co mam za silnik i co dokładnie jest to za model
Markon napisał(a):Witam od dziś posiadam frotkę jest przy niej trochę kosmetyki do zrobienia i wiele pytań na które nie znam odpowiedzi
Markon napisał(a):- nie wiem co mam za silnik i co dokładnie jest to za model wiem jedno wyprodukowana w 1999r stała w salonie w Niemczech do maja 2000r i wtedy została sprowadzona do polski i zarejestrowana po raz pierwszy :niewiem: na bokach ma LIMITED EDITION na tyłku TDL 2,2 :?:
Markon napisał(a):- już zauważyłem kilka problemów jak przełączę przełącznik od 4wd i zmienię dźwignie na 4L to auto jest strasznie mułowate i jak przełączę napęd z powrotem na przednią oś miga mi zielony znaczek na pulpicie taki z 2 osiami, auto wydaje wtedy dźwięk jak bym jechał po tych pasach dzielących jezdnie od pobocza
Markon napisał(a):- nie pokazuje mi temp silnika
- auto raz grzeje raz nie
Markon napisał(a):
sprawdziłem vin wykazuje
MARKA Opel
MODEL Frontera
WERSJA B
TYP Off Road
ROK PRODUKCJI 2000
SKRZYNIA BIEGOW Automatic
POJEMNOSC 205
LICZBA DRZWI 4/5
MOC 205 KM (151 kW)
-- Dodano So 08 gru 2012 23:45:18 --
W0L0681VFXV618726
Markon napisał(a):
Kolego FROTERKA
Markon napisał(a):Kolego FROTERKA jeśli według ciebie to pochopnie to spójrz kiedy się tu zapisałem Dołączył(a): Śr 17 lis 2010 18:13:49 :boss: już od 2010 szukałem
Markon napisał(a):podejrzewam ze jest padnięty bo nie załączają się wentylatory albo i padnięte oba :( jak działa dyferencjał już załapałem żeby przełączać muszę stać i mieć auto na luzie z wciśniętym sprzęgłem (ktoś mi tłumaczył ze jak przycisnę przycisk i mi się świeci kontrolka to jest 80% przód i 20tył jak przesunę dźwignie jest 50/50 a ja jeszcze przełączę przycisk mam tylko napęd na tył ) ale dla mnie to troszkę dziwnie brzmi
na pewno skorzystamyuby194 napisał(a):kosmetyki... BŁOTO KONSERWUJE!!!
Markon napisał(a):tak manual czujnik w stronę kabiny dwupinowy dość sporawy po środku zrobię jutro fotkę
-- Dodano N 16 gru 2012 20:49:19 --
czy po moim numerze vin idzie odczytać jaki mam nr czy kolor lakieru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość