Witam,
pojawił mi się taki wyciek na tylnym moście przy prawym kole, przeczytałem całe 19 stron tego tematu i... faktycznie mało tu jest o frocie B, nikt nie odpowiedział na zadawane kilkukrotnie pytanie, czy jest jakiś uszczelniacz/simering? czy uszczelnienie tylko łożyskiem?
U mnie środek jest suchy, tak, jakby łożysko trzymało szczelność, wyciek widać tylko na zewnątrz. Będę wdzięczny za wszystkie rady.
Odpowietrznik i rurka czysta/drożna.

-- Dodano Pn 28 sty 2013 02:24:59 --
Porządnie umyłem, odtłuściłem i pojeździłem kilka dni, wszystko suche, tak więc najwidoczniej była to moaj wina

, jak ostatnio odpowietrzałem hamulce najwidoczniej wysunął mi sie wężyk z naczynia i "obsikał" most, po kilkudniowej jeździe myślałem że to most mi cieknie, ale wszystko ok.
Dzieki @sebol za rady.
-- Dodano Pn 25 mar 2013 15:02:21 --
Witam,
wyciek z tylnego mosty dopadł mnie ponownie, tym razem leje się z ataku, w przeciągu ostatniego roku wymieniałem uszczelniacze już 2 razy, ostatni miesiąc temu. Najprawdopodobniej wytarta jest już flansza w miejscu kontaktu z gumą uszczelniacza. I teraz nowej nie ma i nie ma możliwości nawet zamówić (rozmawiałem dziś z serwisem w Warszawie) zostaje albo regeneracja, albo kupno używanej.
Używane nikt nie chce sprzedać, bo to rozkompletowanie tylnego mostu. Można kupić cały, ale za ile pocieknie....?
A czy ktoś przerabiał regenerację tego elementu?, jak to wychodzi cenowo ? i Kto/gdzie takie rzeczy robi?