Zastanawiam się co by było jakbym wypisał wszystkie samochody które przewinęły mi się przez ręce

Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):hmm a to ciekawemożemy taki topic zrobić jakie auta mieliśmy i jak długo
FROTERKA napisał(a):RudeBoy napisał(a):hmm a to ciekawemożemy taki topic zrobić jakie auta mieliśmy i jak długo
maluch
daihatsu sparcar bus
drugi maluch
corsa
frontera
to wszystko przez 21 lat
kiepsko
RudeBoy napisał(a):...w związku z tym, że dilowałem kiedyś hobbystycznie furami z włoch...
RudeBoy napisał(a):I mega zajebisty okaz przywieziony jako dodatek na lawecie. Tylko usługę transportową i formalności załatwiałem. Klient sam sobie wyszukał auto.
Ford Sierra RS Cosworth 4x4 w fabrycznym czarnym macie... Boże jak fantastyczny był to samochód. Piękny i przejebanie szybki. Nie wierzyłem, że 16 letni samochód z 2litorwą turbodoładowaną benzyną może tak zadupcać... bo inaczej się powiedzieć nie da.
adrianee36 napisał(a):RudeBoy napisał(a):I mega zajebisty okaz przywieziony jako dodatek na lawecie. Tylko usługę transportową i formalności załatwiałem. Klient sam sobie wyszukał auto.
Ford Sierra RS Cosworth 4x4 w fabrycznym czarnym macie... Boże jak fantastyczny był to samochód. Piękny i przejebanie szybki. Nie wierzyłem, że 16 letni samochód z 2litorwą turbodoładowaną benzyną może tak zadupcać... bo inaczej się powiedzieć nie da.
![]()
![]()
ten samochód to zadkosc , wyszło tylko kilka tys sztuk jak E30 M3 . osiagi do dzis wala na kolana inne auta klasy GT ... eh.. jak bys je miał, mogłbym zostac twoja zona ...
adrianee36 napisał(a):![]()
![]()
ten samochód to zadkosc , wyszło tylko kilka tys sztuk jak E30 M3 . osiagi do dzis wala na kolana inne auta klasy GT ... eh.. jak bys je miał, mogłbym zostac twoja zona ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości