Witamy ! |
---|
|
jrzeuski napisał(a):Markus, żebym ja Ci nie wysłał foty naklejki ze zlotu, bo byś się załamał jak teraz Twoje dzieło wygląda. A drzewo, które ją zaatakowało stoi nadal
Odoll napisał(a):smike napisał(a):gdyby to było forum lakierników, czy chociaż graficiarzy to bym zrozumiał taką krytykę.
O tu , na niebiesko poczułem się zganiony (skrytykowany) za wypowiedzenie własnego zdania .
Odoll napisał(a): ja expertem nie jestem
Odoll napisał(a): ale talentu Ci brakuje[...] to co widzę to niektóre dzieci w szkole ładniej potrafią malować
Rudeboy napisał(a): rochas.. nie gniewaj się i potraktuj to jako wyłącznie moją subiektywną ocenę... mi się to strasznie nie podoba... dla mnie to maksymalne oszpecenie samochodu...
ale Tobie ma się podobać![]()
.Odoll napisał(a): To twoim zdaniem dla poprawności politycznej powinienem napisać że jest zajebiście fajne , chociaż wcale tak nie uważam ,
jrzeuski napisał(a):To mu Sławek pojechałeś.
Odoll napisał(a):...uważasz że lepiej być miłym i kłamać niż powiedzieć prawdę co się myśli . Wiem że większość ludzi uznaje takie zachowanie za chamstwo a ja wolę nazywać to Szczerością ( ty to nazywasz "krytykanctwem") OK żyj w swoim obłudnym świecie , pewnie masz więcej "przyjaciuł" niż ja tylko ilu z nich jest nimi NAPRAWDĘ .
Odoll napisał(a):na więcej zaczepek nie będę odpowiadał w tym temacie
Odoll napisał(a):Adwokata nie prosił żeby go ktoś bronił
Odoll napisał(a):jak się autorowi wątku będzie chciało odnieść do niego to z nim mogę poklikać
smike napisał(a):Teraz możesz się czuć skrytykowany.![]()
smike napisał(a):Znasz kolegę Rochasa osobiście?
Wiesz może kim jest, czym się zajmuje?
smike napisał(a):Jak sądzisz, jak się poczuł, gdy zarzuciłeś mu brak talentu?
smike napisał(a):Spróbuj postawić się na jego miejscu.
Odoll napisał(a):Adwokata nie prosił żeby go ktoś bronił
Odoll napisał(a): ....szczeże do bulu![]()
Sławek
smike napisał(a):Ja tam lubię sobie tak szczerze podyskutować ze Sławkiem wieczorową porąSławki już tak mają
marcinur napisał(a):Na pewno lepiej to wygląda niż zebra, którą sprzedaje kolega kolasz
[/quote]Odoll napisał(a):ps. zdania nie zmieniam odnośnie malowidła , nie podoba mi się![]()
Lady_Killer napisał(a):marcinur napisał(a):Na pewno lepiej to wygląda niż zebra, którą sprzedaje kolega kolasz
A czemu zebra Ci się nie podoba![]()
![]()
![]()
rochas napisał(a): jak tak dalej pójdzie to moderator przeniesie wątek do hyde-parku i tu czułbym się wyrzucony na śmietnik
FROTERKA napisał(a):de gustibus non disputandum est
Lady_Killer napisał(a):marcinur napisał(a):Bo brzydka
Twoje zdanie ...
Ale makijaż to kamuflaż i nie powinien się liczyćZula napisał(a):Zaraz się okaże, że kolejną konkurencją na Zlocie będą wybory miss Frotek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości