Albo się komuś coś chce powiedzieć , albo nie , a Ty się zachowujesz jak małe dziecko , coś tam się wydarzyło , nikt nie wie co oprócz ciebie i nakręcasz ludzi a na końcu wyjdzie że narobiłeś w majtki

Witamy ! |
---|
|
Myślę, że Łysy da radę wymyślić coś lepszegoprzemia napisał(a):kartony zabiją Hankę...
jrzeuski napisał(a):Myślę, że Łysy da radę wymyślić coś lepszegoprzemia napisał(a):kartony zabiją Hankę...
marcin napisał(a):jrzeuski napisał(a):Myślę, że Łysy da radę wymyślić coś lepszegoprzemia napisał(a):kartony zabiją Hankę...
to akurat nie jest wielka sztuka
markus napisał(a):wzruszające, ale nadal nie wiem czy się ożenił, kupił Frotkęczy bułkę z piekarni.
![]()
lysy napisał(a):Kiedyś przechodziłem i JĄ dostrzegłem, ale było to parę lat temu, nie było między nami chemii więc nic się nie wydarzyło, takie BB, jednak życie potrafi zatoczyć koło..., ale o tym później. Ostatnio dość znacznie zmieniło się moje otoczenie, pojawiło się wiele zmian, z wolnego ptaka , żyjącego bez smyczy przeobraziłem się w .... Wcześniej co to było za życie!!! Sielanka, spokój, luzik, bez obowiązków......ale po pewnym czasie człowiek zaczął dostrzegać jakaś dziwna pustkę, cisza, spokój, brak adrenaliny, podniesionego ciśnienia, problemów. Stara miłość zmieniła swój stan t e c h n i c z n y i już nie jest ze mną, cóż takie życie, widocznie przyszedł na to czas. Więc zacząłem rozglądać się za nowa miłością i jest!!! Znalazłem!!! Jest piękna, cudowna i..........nowa. No cóż, doszedłem do wniosku, że tak dalej samotnie żyć się nie da, moje zaloty zostały przyjęte, na szczęście!!! Porażek nie lubię. Poszedłem i zrobiłem to.....
Jak mu nalewali oleju do głowy, to pomylili butelki i wlali DomestosJJKILLER napisał(a):Łysy!
Gadasz jakby Ci ktoś zrobił pranie mózgu
przemia napisał(a):Zupełnie nie rozumiem dlaczego oczekiwaliście od Wojtka czegoś normalnego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości