Odoll napisał(a):...ps. A tak swoją drogą zostałem oskarżonyże Go od pępków świata zwymyślałem a tu czytam dalej to ja byłem bardzo łagodny w swojej ocenie
przepraszam

Witamy ! |
---|
|
Odoll napisał(a):...ps. A tak swoją drogą zostałem oskarżonyże Go od pępków świata zwymyślałem a tu czytam dalej to ja byłem bardzo łagodny w swojej ocenie
Wiktor, napisz kiedyś książkę, będzie bestsellerwikked napisał(a):chwalenie się że "objeździłem zimę na letnich" to jak opowiadanie że wsadziłem sobie w d..pę kaktus i nie bolało.
przemia napisał(a):Odoll napisał(a):...ps. A tak swoją drogą zostałem oskarżonyże Go od pępków świata zwymyślałem a tu czytam dalej to ja byłem bardzo łagodny w swojej ocenie
przepraszam
Odoll napisał(a):ps. A tak swoją drogą zostałem oskarżonyże Go od pępków świata zwymyślałem a tu czytam dalej to ja byłem bardzo łagodny w swojej ocenie
wikked napisał(a):chwalenie się że "objeździłem zimę na letnich" to jak opowiadanie że wsadziłem sobie w d..pę kaktus i nie bolało.
markus napisał(a):coraz bardziej mnie przerażacie
Rzekłbym, że niniejszym wróciliśmy do tematu wątkumarkus napisał(a):Ja dziękuję, wole placki
Wróć: "pierożki"
markus napisał(a):zależy czy dajesz czy odbierasz ????!!
aż mnie ciary przeszły,
Ja dziękuję, wole placki
Wróć: "pierożki"
wikked napisał(a):Najbardziej mnie śmieszy jak kierowcy tłumaczą się wyższym spalaniem podczas jazdy na światłach, kiedy "sypią" 160-180km/h czyli prędkość zdecydowanie ekonomiczna.
chwalenie się że "objeździłem zimę na letnich" to jak opowiadanie że wsadziłem sobie w d..pę kaktus i nie bolało. Osobiście mam ochotę dać w mordę każdemu kretynowi którego na autostradzie sponiewiera w zimie bo jechał na letnich i stoję w korku 5km aż go spakują na lawetę. Oczywiście większość następnych kretynów zaczyna baśnie o nieudolności drogowcach.
Kolego- autorze postu. Jeśli jedziesz w dzień i Cię oślepiają długie Matiza to przesiądź się do MPK bo masz poważne problemy zdrowotne. Jakbyś mieszkał w Wa-wie to Killer Cię zawiezie. Jadąc "ze słońcem" ty widzisz wszystko ale ci z na przeciwka nie widzą nic a już na pewno Twojej wypacykowanej fury wyjeżdżającej z lasu lub terenu zacienionego. Pojeździj trochę czymś innym niż rajdówką w Collin McRae (nie wiem jak się to pisze) to pogadamy, a póki co kup za oszczędzone pięniążki (te z zaoszczędzonego paliwa) nową gierkę i odstawiaj Hołowczyca.
Pozdrowienia dla zdrowo myślących.
danielos86 napisał(a):Zakładając wątek i pisząc swoje posty nie miałem zamiaru obrażać żadnego z użytkowników forum. Jeśli tak się stało to przepraszam. Wszystkie moje wypowiedzi podyktowane były chęcią wyrażenia własnego zdania na kilka tematów. Zaznaczyłem również, że nikt nie musi zgadzać się z moim zdaniem. Zwracam jednak uwagę, że niektóre wasze posty są obraźliwe w stosunku do mnie. Jeśli ktoś nie potrafi lub nie chce odnieść się do moich wypowiedzi dyplomatycznie to proszę by nie robił tego w ogóle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość