Szczere, powinni to w TV puszczać zamiast reklam...
Witamy ! |
---|
|
Tym raczej nieFROTERKA napisał(a):Dziecka nigdy nie karmiłeś?![]()
jrzeuski napisał(a):Tym raczej nieFROTERKA napisał(a):Dziecka nigdy nie karmiłeś?![]()
U mnie ten numer nie przechodził. Samoloty mi latają nisko nad domem, więc dzieci od małego rozróżniały je od łyżeczkiFROTERKA napisał(a):czasem ŁYŻECZKAwystępowała w roli samolotu.
jrzeuski napisał(a):Poza tym ja stosuję zasadę "nie chcesz to nie jedz, przyjdziesz jak zgłodniejesz" i to dobrze działa. Jeszcze nigdy małe dziecko samo się nie zagłodziło
FROTERKA napisał(a):jrzeuski napisał(a):Poza tym ja stosuję zasadę "nie chcesz to nie jedz, przyjdziesz jak zgłodniejesz" i to dobrze działa. Jeszcze nigdy małe dziecko samo się nie zagłodziło
Człowiek demolka.jrzeuski napisał(a): Jedynym efektem była konieczność sprzątania albo wręcz remontu mieszkania czy przedszkola
Odoll napisał(a):Jakoś w to nie wierzężeby się przedszkolanki dały sterroryzować 5 latkowi. Prędzej chwyciła by za rękę i klapsa sprzedała gówniarzowi.
Odoll napisał(a):Jakoś w to nie wierzężeby się przedszkolanki dały sterroryzować 5 latkowi. Prędzej chwyciła by za rękę i klapsa sprzedała gówniarzowi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości