FROTERKA napisał(a):Piję na każdym zlocie. Czy ktoś mnie kiedyś widział pijaną lub skacowaną? Nie. Trzeba umieć pić.
Jedno piwo

Witamy ! |
---|
|
FROTERKA napisał(a):Piję na każdym zlocie. Czy ktoś mnie kiedyś widział pijaną lub skacowaną? Nie. Trzeba umieć pić.
markus napisał(a):A krupnik
jrzeuski napisał(a):Mnie nie pytaj z czego oni to pędzą
FROTERKA napisał(a):.... Czy ktoś mnie kiedyś widział ... skacowaną?...
przemia napisał(a):FROTERKA napisał(a):.... Czy ktoś mnie kiedyś widział ... skacowaną?...
yyyyy...
FROTERKA napisał(a):.... Czy ktoś mnie kiedyś widział ... skacowaną?...
Może pisane Ci zostać organizatorem?Pawel napisał(a):...znając moje "szczęście" do zlotowych przygotowań nie wiem czy próbować po raz kolejny...
jrzeuski napisał(a):Może pisane Ci zostać organizatorem?Pawel napisał(a):...znając moje "szczęście" do zlotowych przygotowań nie wiem czy próbować po raz kolejny...
jrzeuski napisał(a):Może pisane Ci zostać organizatorem?Pawel napisał(a):...znając moje "szczęście" do zlotowych przygotowań nie wiem czy próbować po raz kolejny...
konio napisał(a):wręcz pociągnęli temat kompleksowo
Wiesz, że różnie z tym bywało. Według mnie firma może być jako współorganizator (dostarczyciel tras), ale pod czujnym okiem doświadczonego klubowicza, żeby nie wyszła chała za dużą kasę.Kristoffer napisał(a):choć za pewnie profesjonalnie przygotowane.
Powrót do VIII Zlot OFF, 2013, Małe Jodło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości