Witamy ! |
---|
|
Kogut napisał(a):Czy orientuje się ktoś, czy brak gazu w klimatyzacji może doprowadzić do jakiejś usterki, np. uszkodzenie kompresora??
do czego jest to szklane okienko w osuszaczu ?
Markon napisał(a):od jakiej temp. działa klima bo wiem ze np. w +5 nie będzie jeszcze działać
Markon napisał(a):hmmm to teraz jak mam wiedzieć czy chodzi klima bo zimne powietrze nie leci a jak włączę przycisk wentylator się nie załącza od klimy
Markon napisał(a):wentylatory już działają chyba na 99%
http://www.youtube.com/watch?v=fOYU9DIvtGw
Markon napisał(a):wstyd pisać ale kostka nie przewodziła znaczy miernikiem raz tak, raz nie, zrobiłem obejście kostki i ok na garnku zobaczymy jak przegrzeje auto
jeden przekaźnik mam bez obudowyRudeBoy napisał(a):Markon napisał(a):wstyd pisać ale kostka nie przewodziła znaczy miernikiem raz tak, raz nie, zrobiłem obejście kostki i ok na garnku zobaczymy jak przegrzeje auto
no widzisz... Trza było zacząć od gotowania tego czujnika
No to jeszcze sobie posprawdzaj bezpieczniki i przekaźniki od klimy. Oznaczone są śnieżynką i one powodują załączanie się wentyli przy pracującej klimie.
aaa... ważna rzecz
Żeby klima się włączyła nie wystarczy wcisnąć prztyczek... musisz nawiew też włączyć na minimum 1 bieg.
Powrót do Układ chłodzenia i ogrzewania, klimatyzacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości