Witamy !

[Sport A] Zgnita tapicerka

[Sport A] Zgnita tapicerka

Postprzez macQ2707 » 03 lip 2012 07:47:02

Witam wszystkich:D
A więc tak jak w temacie. Mam zgnitą tapicerkę w mojej frocie i zastanawia mnie czy dać do czyszczenia autko mogą mi tam poleciec w.... , czyli wyczyscić i jedź pan w piz... A takiego rozwiązania nie chcę. z Tego co się orięntuje to wata szklana tak się zaśmierdziała czyli ją też trzeba będzie zdjąć a skoro już doszedłem tym o to sposobem do podłogi to sam mógłbym sprawdzić w jakim ona jest stanie;/ No i tu mam dylemat dać im na cały dzień autko za 60 zł czy poprostu pojechać sobie do dziadka wymontować siedzenia zdiąć tapicerke watę szklaną wyj*bać sprawdzić podłoge czy może tam jakiejś dziury nie ma. Jak by była to ją sobie zaspawam :D. Wada drugiego rozwiązania taka że odjęte dwa dni z życiorysu ;D i tu mam prośbe do innych forumowiczów. Co Wy drodzy Użytkownicy forum zrobilibyście na moim miejscu.
Z góry dziekuję i pozdrawiam
macQ2707

Re: [Frontera Sport A 93r] Zgnita tapicerka

Postprzez Trzeci » 03 lip 2012 07:55:18

jakie 2?
podłoga to demontaż foteli ławki i kilka śrubek maksimum 2 godziny roboty. możesz jeździc bez niej dopóki nie wypierzesz i wyschnie . Ja utopiłem swoja i jeździłem 2 tygodnie bez tej maty na podłodze. Jak pianki będą mokre to pranie nic nie da bo i tak będzie śmierdzieć. Przez czas jak będziesz bez podłogi to masz pełną wizurkę na to co masz do roboty no i dostęp do śrub . Może jakiś lifcik :razz: :razz:

Autor postu otrzymał pochwałę
Trzeci
Szyszkownik
Szyszkownik

Obrazki: 5
Pochwały: 14
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
Samochód: Frontera B 2.2i Sport 1998-2004

Re: [Frontera Sport A 93r] Zgnita tapicerka

Postprzez macQ2707 » 03 lip 2012 08:01:12

Dzieki dzieki oczy me zbładzone otworzył Pan na prawde :D Świeta racja w tym poście jest :D dziekuje :D
macQ2707

Powrót do Nadwozie, rama