Rureczka sprawuje się jak narazie super. Bez uwag. Założyłem silniczek krokowy i u mnie zjadło 20l na 100 km

Więc po tej stówce wróciłem do ręcznego i muszę znaleźć wolny termin na podjechanie do regulacji krokowego bo te 20 to jakaś pomyłka

Mam kawałek drogi do gaziarza więc myślę że dopiero po 10 lipca podjade do Wrocka załatwiając inne sprawy i przygotowując autko na wakacje. Oczywiście dam znać jak będzie wyglądało spalanie po regulacji

na ręcznym jest około 12l-15l

(z zabawami)
-- Dodano 11 lip 2012 19:45:47 --
Zrobione

Ale miałem kłopotów ze znalezieniem gaziarza z programem i wtyczką do mojego komputera w aucie (Razmus AF800 PLUS), za szóstym podejściem znaleziony

I jaka obsługa

Jestem zadowolony z obsługi w 1000%

. Wstępnie wszystko założone. Silniczek i zrobione kilka poprawek których nie zrobił gaziarz zakładający gaz (ale byłem wściekły jak się dowiedziałem że nie podłączono mi kilka dodatkowych czujników do komputerka gazu

). Wstępnie po trasówce do gaziarza dziś tankowałem i wyszło spalanie 11,5 gaziu jeszcze na ręcznym i bez regulacji. Za kilka dni będzie wiadome ile pali po regulacji i z silniczkiem krokowym

Ale powiem tyle, że jedzie lepiej

. Nie wsponinając o zbieraniu się i innym dźwięku silnika

Pełen luksus.... za jakieś dwa dni powinienem dodać ile spalił po regulacji

Podłączenie TPS - 30 zł
Regulacja - 30 zł
-- Dodano 14 lip 2012 22:44:03 --
Po pierwszej setce (piłowanie i jazda bez dachu nawet do 140) wyszło 15/100. Dziś po spokojnej normalnej jeździe trasowej (pomiędzy 80-100 i obrotach do 2500) po przejechanych 200 km wyszło 12/100. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych

-- Dodano 05 wrz 2012 10:00:03 --
Ale numer

od zakupu autka od jakiegoś debeściaka były spaprane sprzęgiełka manual, wyszło że cały czas załączone. Ciekawe jak wyjdzie teraz spalanie

Naprawiłem, wyczyściłem i to przypadkowo przy okazji wymiany sworzni wachaczy dolnych

No to testujemy ....