Pawel napisał(a):...a mnie znowu nikt nie zobaczy...W piątek przed 10-tą muszę być w Gdańsku wiec ruszam około drugiej w nocy...
No i żeby nie było

Witamy ! |
---|
|
Pawel napisał(a):...a mnie znowu nikt nie zobaczy...W piątek przed 10-tą muszę być w Gdańsku wiec ruszam około drugiej w nocy...
bumer napisał(a):Pawel napisał(a):...a mnie znowu nikt nie zobaczy...W piątek przed 10-tą muszę być w Gdańsku wiec ruszam około drugiej w nocy...
No i żeby nie byłowidziałem Cię na trasie do Gdańska
Pewnie "łapał stopa" z "suszarką" w garściPawel napisał(a):bumer napisał(a):No i żeby nie byłowidziałem Cię na trasie do Gdańska
...a nie miałeś "koguta" na dachu
jrzeuski napisał(a):Pewnie "łapał stopa" z "suszarką" w garściPawel napisał(a):bumer napisał(a):No i żeby nie byłowidziałem Cię na trasie do Gdańska
...a nie miałeś "koguta" na dachu
FROTERKA napisał(a):Kogo to widziałam na rondzie w Dobczycach o 16.49? Tiger?
kasalka napisał(a):B long srebrny z dużą ilością naklejek i bagażnikiem dachowym. Rejestracja ZG... Śmignął w Ostrowcu Św. na ulicy Polnej (dokładnie krzyżówka Polnej i Radwana) Ktoś z Forum?
konar55 napisał(a):kasalka napisał(a):B long srebrny z dużą ilością naklejek i bagażnikiem dachowym. Rejestracja ZG... Śmignął w Ostrowcu Św. na ulicy Polnej (dokładnie krzyżówka Polnej i Radwana) Ktoś z Forum?
Witam
przyznaję sie bez bicia to była konarowa frotka urzędowałe w Ostrowcu przez tydzień u rodziny lecząc rany po spotkaniu w Jurzez grupą śląską .
Pozdrowienia
konar55 napisał(a):kasalka napisał(a):B long srebrny z dużą ilością naklejek i bagażnikiem dachowym. Rejestracja ZG... Śmignął w Ostrowcu Św. na ulicy Polnej (dokładnie krzyżówka Polnej i Radwana) Ktoś z Forum?
Witam
przyznaję sie bez bicia to była konarowa frotka urzędowałe w Ostrowcu przez tydzień u rodziny lecząc rany po spotkaniu w Jurzez grupą śląską .
Pozdrowienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości