Witam koleżeństwo jestem raczej zdecydowany kupić Fronterę dlatego jestem tutaj. Nadmienię iż jest w moim posiadaniu aktualnie duże 4x4 z jeszcze większym silnikiem i chciałbym coś mniejszego.
mam JEEPa Grand Cherokee 5.2 V8 i trochę za duży, a precyzyjniej nie mieści się między niektórymi drzewami potrzeba mi coś co mniej pali i się zastanawiam nad Frotką tylko nie wiem jaki silnik jeszcze i czy gaz czy diesel
Frota wcale nie jest wezsza, ale Sport jest krotszy i przez to troche lepiej sobie radzi w lesie.
No mud, no fun Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch Vectra B kombi 2.5V6 170KM Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition naprawy i motanie Frotek SMS/PW/email/czat.
Witam Od paru tygodni mam Fronterę długi diesla bordowy, jestem zadowolony chodzi dobrze, oczywiście trzeba troszkę poprawić to i owo ale w sumie jest dobrze przesiadłem sie z isuzu trooper jest różnica Pozdrawiam: nutrix