Witamy ! |
---|
|
fly_jabko napisał(a):Jeśli z rana pamięć mnie nie myli to też mam tam pusto... I jeżdżę i wszystko działajak wynurzę sie z chaty to zobaczę czy go mam, ale od czego jest to nie wiem.
fly_jabko napisał(a):U mnie też go nie ma, ale nie uspokoje Cię gdyż nie mam tam też gniazda na niego jest tylko jedno i jeden przekaźnik...
jrzeuski napisał(a):A ja mam i gniazdo i przekaźnik, więc to musi być coś od diesla.
jrzeuski napisał(a):Ale kusicie mnie, żeby go wyjąć i sprawdzić, co przestanie działać
U mnie pies to już dawno spierd...ł, bo po dzwonie zbiornik spryskiwacza się przesunął a pas przedni przekosił.fly_jabko napisał(a):Co do żarówek to nie wiem jak u Ciebie w dieslu, ale u mnie nawet bez niego łapy poodzierane i bluzganie z garażu takie, ze pies w budzie się chowa
JJKILLER napisał(a):To ja was dobiję
Nie mam wiatraka elektrycznego i pompę mam w zbiorniku.
Mam dwa gniazda, i w obu są przekaźniki - jeden od pompy, a drugi jak wyjmę to zapala się check i nie da się odpalić silnika
...
FROTERKA napisał(a):Podczas spotkań w realu ZAWSZE przychodzi chwila pt."Otwieranie masek".
Chodzi ci o suszenie dolotu i łatanie pękniętych przewodów?FROTERKA napisał(a):Podczas spotkań w realu ZAWSZE przychodzi chwila pt."Otwieranie masek".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości