Witamy ! |
---|
|
argail75 napisał(a):Dzis widziany czarny A Long , wysoko podniesiony , full naklejek , wyjezdzal dzis Wodna / w Tuwima Lodż. ok godz 13 . Pozdrawiam![]()
Jest tu moze wlasciciel tego ladnego autka...?
steele napisał(a):Wczoraj, z kolei, ok. 16.30 w Tuszynie widziana ciemna Frotka z bardzo dużym liftem i naklejkami. Przez deszcz nie zwróciłem uwagi na kolor ale chyba niebieska. Któż to??
tiger napisał(a):W poniedziałek ok. 7.15 na bieżanowskiej na skrzyżowaniu już drugi raz wpuszcza mnie kierowca Frotki B (ciemny kolor). Dzięki wielkie za ten poniedziałek i jakoś w poprzednim tygodniu:) Pozdrawiam.
konar55 napisał(a):Witaj Adzi
Ta srebrna frotka którą wołałeś na radio to był konar55 który po wypadzie na tereny Małopolski pomykał do Radomska.
Sory słyszałem wołanie na radio ale nie mogłem odpowiedzieć bo mam uszkodzony przełącznik w CB i mam brak nadawania tylko nasłuch.Chociaż tą drogą przesyłam Tobie pozdrowienia . A co do zderzaka to masz rację wzorem do mojego był zderzak Amaja.
Pozdrowienia
Lady_Killer napisał(a):Wczoraj koło mojego bloku wykręcał z Anielewicza w Andersa swoją Frocią Nestor
jrzeuskio napisał(a):I dał radę wykręcić?
Zula napisał(a):jrzeuskio napisał(a):I dał radę wykręcić?
Nurtująca sprawa
A wykręcić jest łatwo? Może się coś urwać?JJKILLER napisał(a):Wykręcić to wykręcić, ale jak wkręcić w Andersa![]()
jrzeuski napisał(a): Może się coś urwać?:mrgreen:
jrzeuski napisał(a):A wykręcić jest łatwo? Może się coś urwać?JJKILLER napisał(a):Wykręcić to wykręcić, ale jak wkręcić w Andersa![]()
mosi napisał(a):brum widziany na Odrowąża ps.fajny zderzak ale taki za czysty![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość