I miejsce: mody i łysy
II miejsce: Kristofer z lepszą połową
III miejsce: jrzeuski i szymon
Najlepszy na OS: dljm i kawior
Najlepszy na trialach: janus
Witamy ! |
---|
|
Sam widziałeś, że to był odcinek dla ATalbi napisał(a):Trasa rewelacja - szczegolnie odcinek dla MT'kowcow![]()
mody1 napisał(a):jacek przecież utopił auto po nawiewy
mody1 napisał(a):jacek przecież utopił auto po nawiewy
U Dzidy na starcie też nie było uwagi, żeby nie przejeżdżać stawu po następną pieczątkę, ale nie mam o to żaludrugi oposs napisał(a):A tak na poważnie to jestem teraz trochę zła na siebie, bo jadąc trasą w piątek (nie znałam jej wcześniej) miałam wrażenie, że ta łąka może kusić, aby na nią wjechać i zasugerowałam chłopakom, aby w tym miejscu wpisać uwagę !Nie wjeżdżać na łąkę! Nie dopisaliśmy tego
Po nas jechał już tylko Darek. Raczej zauważył ślady mojego zawracania i że to nie element roadbooka.Jedna osoba może się pomylić i straty rzeczywiście mogą być niewielkie, ale gdyby było więcej uczestników, to mógłby się jeszcze znaleźć ktoś, kto zobaczyłby te koleiny i też by tam chciał wjechać.
jrzeuski napisał(a):U Dzidy na starcie też nie było uwagi, żeby nie przejeżdżać stawu po następną pieczątkę, ale nie mam o to żalu![]()
Powrót do 4 Rajd OFF, 2012, wiosna, Biała Podlaska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości