Witamy ! |
---|
|
filarm napisał(a):Witam, w te wakacje mam ambitny plan na zrobienie sobie wycieczki po Polsce...niestety całej Polski nie zdąże w dwa tygodnie ale założenia są takie:
start Łodygowice niedaleko żywca potem szybki dojazd do Warszawy i w strone mazur i tam chcę zobaczyć kilka ciekawych miejsc i jezior wstępny plan na jakieś 2-3noclegi na mazurach potem przejazd wzdłóż naszego wybrzeża zachaczając o gdańsk, kołobrzeg, dźwiżyno i międzyzdroje obowiązkowo i powrót na zieloną góre, głogów(mam tam rodzine to odwiedze ich przy okazji)a potem na wrocław i a4 w strone domu:D
i teraz moja prośba bo mazur nie znam wogule gdzie można coś fajnego zobaczyć jakie miejscowości odwiedzić...pojade Fronterą A2,4i więc chciałbym też w rejonach mazur i wybrzeża pojechać jakimiś szutrowymi drogami bo oczywiście lekki offroad jak najbardziej pożądany:D
RudeBoy napisał(a): się bujam po PL
lysy napisał(a):RudeBoy napisał(a): się bujam po PL
Tez bym sie pobujal ale nie mam czym
lysy napisał(a):Tez bym sie pobujal ale nie mam czym
RudeBoy napisał(a):lysy napisał(a):Tez bym sie pobujal ale nie mam czym
No jak.. przecież masz przenajlepszą Vitarę i superPatrolaSuper...![]()
cy się mylę? Coś wybuchnęło czy przymarzło?
RudeBoy napisał(a):
albo przynajmniej z żoną pogadaj
lysy napisał(a):RudeBoy napisał(a): się bujam po PL
Tez bym sie pobujal ale nie mam czym
Odoll napisał(a):Jestem z Gdańska i nie bardzo wiem co tu ludzi ciągnie ? Dziura zabita dechami , wszystko co warto obejrzeć zmieści się w 1 dniu i to z dłuuuuuuugą przerwą na obiad .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość