Witamy ! |
---|
|
Są dwie pary kabli po każdej stronie chłodnicy. Pod dalekosiężne i pod przeciwmgłowe. Poszukaj dobrze, bo wtyczki mogą być schowane w zderzaku.bumer napisał(a):tak zwisały ale to są kable pociągnięte fabrycznie na halogeny dalekosiężne i działają tylko w sytuacji jak włączysz światła drogowe, a mi chodzi by podłączyć światła przeciwmgłowe bod orginalną instalacje i by mi działały jak je włączam z orginalnego przycisku
jrzeuski napisał(a):Od przeciwmgłowych i dalekosiężnych są takie same kostki. Owalne, wodoszczelne. Kolorem się różnią. U mnie przeciwmgłowe są czarne a dalekosiężne niebieskie. Ja sobie podpiąłem lampy dalekosiężne pod kostki od przeciwmgłowych i teraz mogę je sobie włączać z kabinyA lamp przeciwmgłowych nie mam. I tak się nie sprawdzają w praktyce.
jrzeuski napisał(a):Fabrycznie to kostki od dalekosiężnych są zmostkowane z drogowymi w reflektorach i na tym samym przekaźniku. Także jakbyś je chciał włączać niezależnie to musisz sobie zmotać instalację (przełącznik, przekaźnik i okablowanie).
Ty też nie masz karteczki na pokrywie skrzynki pod maską?bumer napisał(a):musze sprawdzić czy jest przekaźnik w tym miejscu w którym powinien być ( i tu jest problem bo nie wiem w którym powinien być) i nigdzie nie mogę nic znaleźć
jrzeuski napisał(a):Ty też nie masz karteczki na pokrywie skrzynki pod maską?bumer napisał(a):musze sprawdzić czy jest przekaźnik w tym miejscu w którym powinien być ( i tu jest problem bo nie wiem w którym powinien być) i nigdzie nie mogę nic znaleźć
Przekaźnik od przeciwmgłowych to środkowy w drugim rzędzie od dołu. Bezpiecznik 8 od dołu (10A).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości