przemia napisał(a):RudeBoy napisał(a):przemia napisał(a):Jest już jakaś lista? Chciałbym wiedzieć czy mam jakiekolwiek szanse z konkurentami
Zawsze możesz psychicznie ich zmiażdżyć
Wszystkich nie opije
Samuraja i Jeepa nie objedziesz

Witamy ! |
---|
|
przemia napisał(a):RudeBoy napisał(a):przemia napisał(a):Jest już jakaś lista? Chciałbym wiedzieć czy mam jakiekolwiek szanse z konkurentami
Zawsze możesz psychicznie ich zmiażdżyć
Wszystkich nie opije
przemia napisał(a):Wszystkich nie opije
lysy napisał(a):Samuraja i Jeepa nie objedziesz
lysy napisał(a):...
przemia napisał(a):lysy napisał(a):...
Ale Vitare może mi się uda
argail75 napisał(a):Witam....
Mam w planie dołączyć do tego wypadu w B.Podl. ale martwi mnie to że tak na dobrą sprawe , oprócz auta ,to nie mam jakiegoś wyposażenia.
Może ktoś podpowie co podstawowego powinienem mieć.... i powoli zaczne kolekcjonowac taki sprzecik.
Pierwszy raz wziął bym udział w tego typu imprezie i jak pomyśle że wiecznie bede się zakopywał,czy cos w tym stylu.. i liczył na czyjąś pomoc to zdenerwuje siebie i kogoś. Pozdrawiam
galaxy napisał(a):szarpania kinetykiem
Laprathus napisał(a):będzie to mój pierwszy rajd
Ale Ciapek jest i o swoje się pewnie upomniLaprathus napisał(a):nie zamierzam pokonywać przeszkód jakbym był doświadczony bo nie jestem...
•do imprezy zostaną dopuszczone pojazdy posiadające ważne badania techniczne, aktualne ubezpieczenie OC i NNW oraz wyposażone w sprawną gaśnicę oraz apteczkę pierwszej pomocy,
Laprathus napisał(a):czy będą problemy
Powrót do 4 Rajd OFF, 2012, wiosna, Biała Podlaska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości