Witamy ! |
---|
|
Nic, to zupełnie normalne. Jaki rozmiar opon masz? Im szersze, tym bardziej będzie myszkować.rochas napisał(a):na gładkiej drodze idzie jak po szynach ale w koleinach strach się bujnąć powyżej 80 CIŚNIENIE W KOŁACH JEST O.K. I TU SIE MOJA WIEDZA KOŃCZY nie mam pojęcia co się dzieje ???
jrzeuski napisał(a):Nic, to zupełnie normalne. Jaki rozmiar opon masz? Im szersze, tym bardziej będzie myszkować.rochas napisał(a):na gładkiej drodze idzie jak po szynach ale w koleinach strach się bujnąć powyżej 80 CIŚNIENIE W KOŁACH JEST O.K. I TU SIE MOJA WIEDZA KOŃCZY nie mam pojęcia co się dzieje ???
jrzeuski napisał(a):Dwiema rękami? Wspomaganie Ci nie siadło czasem?
Rozstaw kół jest większy niż osobówki a mniejszy niż ciężarówki, więc najlepiej jechać jedną stroną cały czas w koleinie, bo pomiędzy się nie da, jak sam widzisz. Można kombinować z rozstawem kół przy pomocy felg o innym ET lub dystansami albo się przyzwyczaić
Jedź w koleinie, to będzie szła jak po szynach i da się rozbujać ponad 100km/h, więc TIRy nie dogoniąrochas napisał(a):wyprzedające mnie permanentnie TIRY troszkę mnie "dołują" i myslę że nie wszystko jest jeszcze O.K.
jrzeuski napisał(a):Jedź w koleinie, to będzie szła jak po szynach i da się rozbujać ponad 100km/h, więc TIRy nie dogoniąrochas napisał(a):wyprzedające mnie permanentnie TIRY troszkę mnie "dołują" i myslę że nie wszystko jest jeszcze O.K.
jrzeuski napisał(a):Skoro przeszła ścieżkę zdrowia, to pożyje, ale zawsze możesz zjechać z asfaltu i sam przetestować napęd i zawiasy
viewforum.php?f=60rochas napisał(a):\chetnie wyskoczę w jakis rozsądny dla froci teren najchetniej pod okiem kogoś kto juz jeżddził i ma doświadczenie w "terene"
rochas napisał(a):POSZUKUJĘ KOGOŚ KTO MA FROTKĘ A SPORT Z OKOLIC KOŁA KONINA I POPROSTU JĄ OBEJRZY, PRZEWIEZIE SIĘ NIĄ I PODZIELI SIĘ SPOSTRZEŻENIAMI
autko mi cały czas pływa, byłem na szarpaku w stacji diagnostycznej (nie serwisie OPLA) mała stacyjka co robią przeglądy. koleś mówi że nie ma nigdzie luzów ani nic podejrzanego, co nie zmienia faktu że autko w drodze strasznie pływa.
wymieniłem amorki , kilka kulek na stabilizatorach, a poza tym że stało się lekko sztywniejsze, niewiele się zmieniło na gładkiej drodze idzie jak po szynach ale w koleinach strach się bujnąć powyżej 80 CIŚNIENIE W KOŁACH JEST O.K. I TU SIE MOJA WIEDZA KOŃCZY nie mam pojęcia co się dzieje ???
Z GÓRY DZIEKI I POZDRAWIAM
marcin12 napisał(a):Mam co prawda longa w 28 ale chętnie bym się spotkał porównał moją frocie też mam 255/65.16 Jestem z Borysławic Pozdrawiam!
marcin1213@onet.eu
Cobreti25 napisał(a):Witam.
Co prawda jestem z Kalisza, ale jeżeli te parę kilometrów nie robi Ci różnicy to daj znać. Mam sporta A po lifcie 2" (dużo sztywniejszy od serii ) więc możemy porównać.
Cobreti25 napisał(a):Nie ma sprawyjak coś to pisz...
Niech Ci się Frotka sprawuje
Powrót do Zawieszenie i układ kierowniczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości