Witamy ! |
---|
|
maniek-deblin napisał(a):Dzięki jutro wymienię czujnik te pompy paliwowe co są na allegro do froty to coś wartę czy założyć zewnętrzną pompę
-- 28 sie 2016 09:47:46 --
wymiana czujnika nic nie dała zakupiłem więc nową pompę paliwową wymieniłem autko teraz pali na dotyk stara dawała 1,5 bara o wiele za mało
maniek-deblin napisał(a):Dzięki jutro wymienię czujnik te pompy paliwowe co są na allegro do froty to coś wartę czy założyć zewnętrzną pompę
wymiana czujnika nic nie dała zakupiłem więc nową pompę paliwową autko pali na dotyk stara dawała 1,5 bara o wiele za mało
-- 28 sie 2016 09:49:06 --maniek-deblin napisał(a):Dzięki jutro wymienię czujnik te pompy paliwowe co są na allegro do froty to coś wartę czy założyć zewnętrzną pompę
Restartowanie zegarka spowodowane było spalonym kondensatorem ,który znajduje się w samym zegarku.
wymiana czujnika nic nie dała zakupiłem więc nową pompę paliwową wymieniłem autko teraz pali na dotyk stara dawała 1,5 bara o wiele za mało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości